Türk Hava Yolları (THY), Güney Avrupa’daki popüler destinasyonlara uygun fiyatlarla seyahat etmek isteyenler için yeni bir kampanya başlattı. THY'nin avantajlı fiyatlarla sunduğu bu uçuş fırsatları, resmi internet sitesinden alınan biletler için geçerli olacak. THY Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamaya göre, bilet satış ofisleri ve acentelerde fiyatlarda değişiklik olabileceği belirtildi.

Kampanya kapsamında 17-27 Eylül 2024 tarihleri arasında bilet satın alan yolcular, 5 Kasım 2024 - 26 Mart 2025 tarihleri arasında gerçekleştirecekleri uçuşlarda avantajlı fiyatlardan yararlanabilecekler. Sınırlı sayıda koltuk için geçerli olan bu kampanyada, bilet fiyatları 129 dolardan başlıyor. Uygulanan fiyatlar kapsamında Balkanlar ve Güney Avrupa’daki bazı önemli şehirler yer alıyor.

- Üsküp ve Priştine: 129 USD
- Saraybosna: 149 USD
- Zagreb, Dubrovnik, Ljubljana: 169 USD
- Belgrad, Podgorica: 179 USD
- Atina: 139 USD
- Malta, Napoli, Torino: 179 USD
- Roma, Milano: 189 USD
- Paris: 209 USD
- Madrid: 219 USD

VİZESİZ DE GİDİLEBİLİYOR

THY yolcuları, Belgrad, Podgorica, Tivat, Priştine, Saraybosna ve Üsküp gibi şehirlere vizesiz seyahat edebilecek. Bu kampanya sayesinde vize süreçleriyle uğraşmadan seyahat etmek de mümkün olacak. THY tarafından başlatılan bu kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgilere THY’nin internet sitesi ve çağrı merkezinden ulaşılabilir.