Turistik bir ziyaret için Doğu Afrika ülkesi Mauritius’ta bulunan 29 yaşındaki Rus üniversite öğretmeni Zaliya Şamigulova, kendisiyle aynı yaşta olan Mauritiuslu  bilişim mühendisi Puryavirsingh Sundur ile flört uygulaması Tinder'da tanışıp kısa sürede sevgili oldu. Cinayete ilişkin raporda yer alan bilgilere göre, çift adada gezintiye çıktı. Sundur, burada kıskançlık krizine girip yanında taşıdığı bıçağı çıkardı.

KADINININ ALDATTIĞINI İDDİA ETTİ

Cani katil, sevgilisini vahşice öldürdükten sonra soyup cesedini bir mezarlığa gömdü. Arabasında genç kadının kanı bulunduktan sonra cinayeti itiraf ederek kadını nasıl bıçaklayıp bedenini parçaladığını anlattı. Sungur, Şamigulova'nın kendisini aldattığını öğrendiğini öne sürdü.

YARDIM ÇAĞIRAMASIN DİYE DİLİ VE BOĞAZINI KESMİŞ

Gömüldüğü yerde çıplak olarak bulunan Şamigulova'ya yapılan otopsi sonucunda göğsünde çok sayıda bıçak yarası tespit edildi. Kadının parçalanmış bedeninden dilinin ve boğazının kesildiği de ortaya çıktı. Müfettişler bunun kadının yardım çığlığı atmasını engellemek için yapıldığını düşünüyor.

Tinder2

KAYIP VÜCUT PARÇALARI ORTAYA ÇIKMADI

Yerel basında hala kadının kayıp vücut parçalarıyla kıyafetlerinin arandığı yer aldı. Gözaltına alınan katil ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KADININ SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMI ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan Şamigulova'nın sosyal medyada kısa süre önce yaptığı paylaşımda "Mauritius tatilinde her gün mutlu olduğunu" yazdığı ortaya çıktı.