TRT1'in dijital platformu Tabii’ye abone olan futbol severler UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi, UEFA Konferans Ligi ve UEFA Süper Kupa maçlarını canlı olarak izleyebilecek. Aynı zamanda Tabii Premium’da orijinal yapımların yanı sıra lisanslı filmler, belgeseller gibi daha birçok yapım izleyici ile buluşacak. Peki TRT Tabii ücretli mi?  TABİİ Premium aylık üyelik ücretleri ne kadar, nereden üye olunur? İşte ayrıntılar…

Tabii Ucret C

TRT TABİİ ÜCRETLİ Mİ?

TRT Tabii ücretli ve ücretsiz olarak kullanılabilecek. Ücretli olarak Premium üyelik yapan izleyiciler, TV kanallarını 24 saat geri alıp izleme, (canlı TV kanalları hariç) tüm içerikleri reklamsız izleme, içerikleri indirip çevrimdışı izleme özellikleri ve yüksek kaliteli görüntü seçeneğine sahip olacak.

Türk takımlarının UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi, UEFA Konferans Ligi ve UEFA Süper Kupa maçları, TRT 1, TRT Spor, TRT Spor Yıldız, TRT Radyo 1 ve tabii üzerinden ücretsiz olarak izlenebilecek.

Bu turnuvalardaki yabancı takımların tüm maçlarına ise tabii Premium paketiyle erişim sağlanabilecek.

Ücretsiz aboneliklerde ayrıca kullanıcılar TRT kanallarının canlı yayınlarına, TRT'nin güncel ve arşiv içeriklerine reklamlı olarak erişebilecek.

Tabii Ucret A

TABİİ PREMİUM AYLIK ÜYELİK ÜCRETLERİ NE KADAR?

Tabii premium üyelik ile yüksek kalitede içerikler, istenilen yer ve zamanda mobilde, web'de ve akıllı televizyonlar ayda 99 TL'ye izlenebilecek.

TRT TABİİ’YE NEREDEN ÜYE OLUNUR?

TRT Tabii üyelikleri www.tabii.com/tr üzerinden yapılabiliyor.

TRT TABİİ’YE ÜYE OLMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN