HAKAN MUTLU/ EKOL HABER

Online oyun oynamak isteyen oyunseverlerin uğrak noktası olan Steam, Türkiye kullanıcıların 27 Ağustos- 3 Eylül tarihleri arasında en çok satın alınan oyunların listesini duyurdu. Peki en çok satın alınan oyun hangisi? Listede hangi oyun zirvede? İşte tüm detaylar...

LİSTENİN ZİRVESİ COUNTER-STRİKE 2

Başta Türkiye olmak üzere oyunseverlerin en çok oyun indirdiği platform olan Steam, bu haftanın en çok satın alınan oyunlarını duyurdu. Listenin zirvesinde Counter-Strike yer alırken, ücretsiz şekilde indirilmesi ise dikkatlerden kaçmadı. 

COUNTER STRİKE2

Counter-Strike 2 ya da kısa adıyla CS2, Valve tarafından geliştirilen taktiksel birinci şahıs nişancı oyunudur.

C O U N T E R

BLACK MYTH: WOKONG

Black Myth: Wukong, Çin merkezli bağımsız stüdyo Game Science tarafından 16. yüzyılda yazılan Batı'ya Yolculuk temel alınarak geliştirilen aksiyon-rol yapma oyunudur.

W U K O N G

PUBG: BATTLEGROUNDS    

PUBG: Battlegrounds ya da bilinen adıyla PUBG, Krafton Games Union tarafından geliştirilen ve yayımlanan çok oyunculu bir video oyunudur.

P U G B

CALL OF DUTY: BLACK OPS 6

Call of Duty: Black Ops 6, Treyarch ve Raven Software tarafından ortaklaşa geliştirilen ve Activision tarafından yayımlanancak olan bir birinci şahıs nişancı oyunudur.

C A L L O F

HOGWARTS LEGACY

Hogwarts Legacy, Avalanche Software tarafından geliştirilen ve Portkey Games tarafından yayımlanan Harry Potter evreninde 1800'lerin sonlarında geçen aksiyon rol yapma video oyunudur.

H O G

DOTA 2

Dota 2, Valve Corporation tarafından geliştirilen ve dağıtımı yapılan oynaması ücretsiz bir çevrimiçi çok oyunculu savaş arenası oyunudur.

D O T A

EA SPORTS FC 25    

EA Sports FC 25, Electronic Arts tarafından geliştirilen ve yayımlanan futbol video oyunudur. EA Sports FC serisinin ikinci, EA Sports'un futbol simülasyon oyunlarının 32. oyunudur.

F C

GTA 5   

Grand Theft Auto V, Rockstar North tarafından geliştirilen ve Rockstar Games tarafından yayımlanan 2013 tarihli açık uçlu aksiyon-macera tarzı bir video oyunudur.

G T A5

WAR HAMMER 40,000: SPACE MARİNE 2    

Warhammer 40,000: Space Marine II yakında çıkacak bir üçüncü şahıs nişancı oyunu Saber Interactive tarafından geliştirilen ve Focus Entertainment tarafından yayımlanan hack-n-slash video oyunudur.

S P A C E

RED DEAD REDEMPTİON 2    

Red Dead Redemption 2, Rockstar Games tarafından geliştirilen ve yayımlanan, 2018 aksiyon-macera temalı video oyunu. Red Dead serisinin üçüncü oyunu oldu ve 2010 Red Dead Redemption oyununun bir prequelidir. Hikâye, 1899'da Batı, Ortabatı ve Güney ABD'nın kurgusal bir temsilinde geçmektedir.

R E D D E A D