UEFA Uluslar Ligi'nde heyecan bu akşam kaldığı yerden devam ediyor. Euro 2024 sonrası ilk maçında Galler ile golsüz berabere kalan A Milli Futbol Takımımız, bu akşam İzlanda karşısındaki ilk üç puanını elde etmek için mücadele edecek. Saat 21:45'de başlayacak maça dair tüm detayları ve canlı yayın bağlantısını bir araya getirdik!

TÜRKİYE İZLANDA MAÇI NASIL İZLENİR?

Dijital medya platformu Exxen ve TV8 üzerinden futbolseverlerle buluşacak olan Türkiye İzlanda karşılaşmasının canlı yayınına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

TÜRKİYE İZLANDA MAÇI CANLI YAYIN BAĞLANTISI

01 (2)-11

İZLANDA İLE 14. KEZ KARŞILAŞACAĞIZ

A Milli Futbol Takımımız, bugüne dek İzlanda ile 13 kez karşı karşıya geldi. Millilerimiz, bu karşılaşmalarda 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 8 mağlubiyet aldı. İzlanda ağlarına 11 gol gönderen Ay Yıldızlılar, kalesinde ise 19 gol gördü.

İki takım arasında en farklı skoru millilerimiz 5-0 ile elde ederken, en gollü maçı ise İzlanda 5-1 kazanmayı başardı. Öte yandan iki takım arasındaki son karşılaşma 0-0 sona erdi.

MUHTEMEL İLK 11'LER

Türkiye: Mert Günok, Kaan, Çağlar, Abdülkerim, Zeki, İsmail, Hakan, Mert Müldür, İrfan Can, Arda Güler, Kenan.

İzlanda: Valdimarsson, Sampsted, Hermannsson, Gretarsson, Tomasson, Gudmundsson, Thordarson, Anderson, Sigurdsson, Thorsteinsson, Oskarsson.