Ekran Haber yazarı Volkan Yüksel, Bodrum'daki tatilinin ardından gittiği Mykonos'ta ünlü şef Nusret ile karşılaşmasını yazdı. Nusret ile eskiden tanışıklığı olduğunu ve ayaküstü bir süre sohbet ettiğini aktaran Volkan Yüksel, Nusret'in samimi tavrına dikkat çekti.

"SELDA BAĞCAN DİNLİYORUM"

Nusret'in restoranının Mykonos'un keyifli bir bölgesinde olduğunu kaydeden Volkan Yüksel, Nusret ile sohbetinde kendisine hangi şarkıları dinlediğini sormuş. Nusret ise bu soruya, "Selda Bağcan'ı dinliyorum" diyerek yanıt vermiş. Selda Bağcan'ın şarkılarını da sıralayan Nusret, hepsini keyif alarak dinlediğini söylemiş.

33-8

NUSRET'İN MÜTEVAZI TAVRI 

"Nusret: Selda Bağcan dinliyorum" başlıklı yazısında Volkan Yüksel, Nusret'in eviyle ilgili soruyu mütevazı bir şekilde cevaplamasından bahsediyor. Mykonos'ta 3 milyon euroluk evi bulanan Nusret, Yüksel'i "Keyifli bir ev" diyerek geçiştirmiş.

SABAH SALTBAE, AKŞAM NUSR-ET

Mykonos'ta her sabah sporunu yapan Nusret, diğer zamanlarda bölgede bulunan 2 restoranında mekik dokuyor. Konuya köşesinde yer veren Volkan Yüksel, "Nusret, akşamları 'Nusr-Et', öğlenleri ise Old Town'da yer alan '#SaltBae'de bulunuyor" dedi.

VOLKAN YÜKSEL'İN YAZISININ TAMAMI İÇİN TIKLAYIN