Girdiği her rolün hakkını veren Burcu Biricik, yeni bir işe atıldı. Eşi Emre Yetkin ile birlikte otel açan Biricik, Ayvalık Küçükköy’ü tercih etti. Ünlü çift, yönetmen arkadaşları Buğra Alkıroğlu’nun ortaklığında 5 odalı ‘Chi House’ adı verdikleri otelin kapılarını geçen hafta açtı. 

OTELİN ODA İSİMLERİ DE BİR HARİKA

Sürdürülebilirlik ve doğayla bütünlük ilkeleri üzerine kurulu olan otelin odalarına Ağaç, Su, Toprak, Metal ve Ateş gibi doğadan esinlenen element isimleri verildi.

Ekran Görüntüsü 2024 08 30 115526

DAVET DÜZENLEDİLER

Chi House’da ayrıca otelin dışarıdan misafir kabul eden bir restoranı ve barı da bulunuyor. Burcu Biricik ve Emre Yetkin, kızları Luna’nın doğumundan sadece bir ay sonra böylesine heyecan verici bir projeyi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşarken, bu mutluluklarını özel bir davetle kutladı. Davette Biricik de barın arkasına geçerek dostları için kokteyller hazırladı. Reklam ve TV dünyasından birçok ünlü ismin katıldığı bu etkinlikte, misafirler doğayla iç içe bir ortamın keyfini çıkardı hem de çiftin mutluluğuna ortak oldu. Hem çiftin varlıkları hem de doğa dostu yaklaşımıyla bu otelin Ayvalık bölgesinde yeni bir cazibe merkezi olacağını düşünüyorum.

Ekran Görüntüsü 2024 08 30 115520

LUNA’YLA İLK POZ

Burcu Biricik, eşi Emre Yetkin ile ilk çocuğu Luna’yı temmuz ayında kucağına almıştı. İlk kez anne olmanın sevincini yaşayan Burcu Biricik’ten anne-kız pozu geldi. Bebeğini emzirirken poz veren Burcu Biricik, sosyal medyada “Zihinsel olarak buradayım” notunu yazdı.

Ekran Görüntüsü 2024 08 30 115535