Magazin

Uraz Kaygılaroğlu sessizliğini bozdu: Fatih’teki vahşet sonrası pozları tepki çekmişti

Türkiye’yi yasa boğan, İstanbul’da 19 yaşındaki iki kızın katledilmesi vahşetinin ardından, oyuncu Uraz Kaygılaroğlu’nun bir sergi için geçtiğimiz aylarda verdiği pozlar tekrar tepki çekti. Bir eline kasap bıçağını alarak, diğer elinde kadın kafasını tutan Kaygılaroğlu, gelen eleştirilerin ardından özür diledi.

Abone Ol

İstanbul’da 19 yaşındaki iki kız İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil’i vahşice katleden Semih Çelik isimli cani, tüm Türkiye’yi ayağa kaldırdı. Yasa boğan katliam sonrası, oyuncu Uraz Kaygılaroğlu’nun geçtiğimiz aylarda bir ‘sanat’ sergisi için verdiği pozlar tekrar gündem olurken, Kaygılaroğlu gelen tepkiler sonrası sessizliğini bozdu.

"HERKESTEN ÖZÜR DİLERİM"

Fotoğrafları bir arkadaşının sanat çalışmasına destek vermek için çektiğini söyleyen Kaygılaroğlu, özür diledi. Kaygılaroğlu açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Sosyal medya ve basında hakkımda çıkan haberlere ve tepkilere yönelik bir cevap verme ihtiyacı duydum. Amacım hayatımdaki özel birinin sanat çalışmasına destek vermekti. Verdiğim destekten ötürü ortaya çıkan görseller toplumumuzda rahatsızlık uyandırdıysa bunu sadece sanat diyerek geçiştiremem ve çok üzüldüğümü belirtmek isterim. Amacım hiçbir şekilde kötü duygular uyandırmak değildi. Bu sebeple herkesten özür diliyorum. Saygılarımla."