Gündem

Usta gazeteci Güneri Cıvaoğlu son yolculuğuna uğurlandı

Tedavi gördüğü hastanede 85 yaşında hayata gözlerini yuman gazeteci Güneri Cıvaoğlu için Bağcılar'daki Milliyet gazetesi binası önüne tören düzenlendi.

Abone Ol

Beşiktaş'ta tedavi gördüğü hastanede 85 yaşında hayata gözlerini yuman gazeteci Güneri Cıvaoğlu için Milliyet Gazetesi binası önünde tören düzenlendi. Törene, tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı, eski CHP genel başkanı Altan Öymen ile Demirören Medya çalışanları ve çok sayıda meslektaşı katılım gösterdi.

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

İlk tören saat 11.00’de Demirören Medya Center’da, Milliyet gazetesi binası önünde düzenlendi. Cıvaoğlu’nun naaşı, ardından Teşvikiye Camii’ne götürüldü. 

CENAZEYE İŞ VE SANAT DÜNYASI AKIN ETTİ

Cıvaoğlu, Teşvikiye Camiinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazı ardından Zincirlikuyu mezarlığına defnedildi. Cenazeye İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Türkiye Çekya Büyükelçisi Metin Feyzioğlu, Gülben Ergen iş ve sanat önde gelen isimler katılım gösterdi.

GÜNERİ CIVAOĞLU EŞİ KİM?CANAN CIVAOĞLU KİMDİR, KAÇ YAŞINDA VE NE İŞ YAPIYOR? GÜNERİ CIVAOĞLU’NUN ÇOCUĞU VAR MI? GÜNERİ CIVAOĞLU EŞİ KİM?CANAN CIVAOĞLU KİMDİR, KAÇ YAŞINDA VE NE İŞ YAPIYOR? GÜNERİ CIVAOĞLU’NUN ÇOCUĞU VAR MI?