10 Eylül 2024 Valorant erişim problemi internet araştırmalarının gündemine oturdu. Dünya çapında milyonlarca üyesi bulunan Valorant t’a Türkiye’deki kullanıcılar giriş yapamıyor. Zaman zaman yaşanan kesintilerin 10 Eylül’de uzun sürmesi ise “Valorant İstanbul sunucusu çöktü mü?” sorusuna neden oldu…

VALORANT İSTANBUL SUNUCUSU ÇÖKTÜ MÜ?

Valorant’ta yaşanan erişim problemine ilişkin henüz herhangi bir açıklama yapılmadı. Konuyla ilgili gelişmeler yaşandıkça haberimizde yer alacaktır.

Valorant Istanbul Sunucusu Coktu Mu A

10 EYLÜL VALORANT NEDEN AÇILMIYOR, NE ZAMAN AÇILACAK?

Valorant’ın neden açılmadığı ve ne zaman açılacağına dair henüz bir bilgi bulunmuyor. Ancak sosyal medya kesintilerinin gösterildiği downdetector sitesinde Valorant’ta yaşanan erişim probleminin saat 14:00 itibariyle hızlı bir şekilde yükseldiği görülüyor.

VOLARANT NEDİR?

Valorant, Riot Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan, ücretsiz oynanabilen çok oyunculu bir taktiksel birinci şahıs nişancı oyunudur. İlk kez Ekim 2019'da "Project A" kod adıyla duyurulan oyun, 7 Nisan 2020'de sınırlı erişimle kapalı beta sürecine başladı. Büyük ilgi gören bu süreçten sonra, Valorant 2 Haziran 2020 tarihinde resmi olarak oyuncularla buluştu. Oyun, strateji ve takım oyununa dayalı yapısıyla kısa sürede büyük bir hayran kitlesi kazandı.