Zeynep Sever Demirel ve Volkan Demirel çifti bebeklerinin cinsiyetini açıkladı. Instagram hesabından paylaşım yapan Zeynep Sever Demirel bebeklerinin cinsiyetini duyurdu. Demirel, "Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederiz hepinize" dedi.
 

Volkan Demirel

CİNSİYET BELLİ OLDU 

Zeynep Sever Demirel, detaylı ultrasona girmeden önce; "Cinsiyet, tamamen kesinleşmiş olacak. Tahminleri alalım" dedi. Sever, kontrolden çıktıktan sonra Volkan Demirel ile asansör aynasından paylaştığı fotoğrafta bir kız bebeklerinin olacağının müjdesini verdi. 

67111C9Cd2212910A9E9A02E

"HEP KIZ İSTİYORUM"

Zeynep Demirel ise her fırsatta kız çocuğu istediğini vurguladı. Zeynep Demirel, "Ben iki ablam olduğu için ve üç kız kardeş olduğumuz için hep kız istiyorum " açıklamasında bulunmuştu.Instagram hesabından bir paylaşım daha yapan ve Serenay Sarıkaya'nın ödül alırken 'Yine ben yine ben' diye söylediği sözlere yer veren Zeynep Demirel şu ifadeleri kullandı: Evde aynen şu şekil dolaşıyorum şu an. Ben testi yaptığım andan itibaren kız olduğundan emindim ve kız olsun istiyordum ama yanlış anlaşılmasın tabii ki erkek olsaydı da üzülmezdim. Önemli olan sağlıkla dünyaya gelmesi. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederiz hepinize. Üç kızla ev baya şenlikli olacak orası kesin.