Her yıl olduğu gibi Eylül ayının ilk haftasında NBA oyunu piyasaya çıkıyor. 2K Sports, geçtiğimiz yıl 8 Eylül'de NBA 2K24 oyununu sevenleriyle buluştururken, bu sezon 6 Eylül tarihini tercih etti. PC, PS4, PS5, Xbox One ve Xbox Series'te satışa sunulacak NBA 2K25 oyunu, en gerçekçi versiyonu olarak dikkat çekiyor.

ÇAYLAKLIKTAN ZAFERE YOLCULUK

NBA 2K25 oyununun sürümünde MyCareer modu, şüphesiz oyunun en dikkat çeken özelliklerinin başında geliyor. Kendi profilini yaratabilecek olan oyunseverler, bir pozizyon seçebilecek ve çaylak bir oyuncunun en iyi basketbolcu olması için oyun içinde güzel bir macera arayacak. 

NBA 2K25'TE SOKAK BASKETBOLU KEYFİ  

Yarın piyasaya çıkacak NBA 2K25 oyununda, sokak basketbolu tarzı sitilinin yine göz kamaştıracağı kesin. 3v3, 2v2 ve 5v5'te maç yapabilecekken, eski nesil oyuncular seçilerek bu versiyon denenebilecek. 

MYTEAM MODU GERİ DÖNDÜ

Oyunun en dikkat çeken yeniliklerinin başında gelen şey, şüphesiz MyTeam modu. Bu sene tekrar geri dönen mod, strateji hayranları için biçilmiş bir kaftan. Michael Jordan, LeBron James ve Kareem Abdul-Jabbar vb.. yıldızları alarak rüya takımlarını kurabilecekler. Bu yılın en büyük bir diğer haberi ise, oyuncuların uygun gördükleri kartları satın almalarına veya satmalarına olanak tanıyan ve deneyimli koleksiyoncuları memnun edecek bir özellik olan açık artırma odasının geri dönüşü.

9000 ANİMASYON EKLENDİ

NBA 2K25 oyunu hayranları, bir oyuncunun şut atacağı sırada şutu iptal edip top sürmeye devam etmelerini sağlayan "şut iptal etme" ve hareket halindeyken şut atmak için olanak sunan "ritim şut" gibi yeni eklemeleri memnun edeceğine benziyor. Proplay teknolojisi sayesinde yaklaşık 9000 animasyon eklenirken, gerçekçilik ise daha üst seviyeye çıktı.

OYUN FRAGMANI 

NBA 2K25'in oyun iyileştirmelerini ve oyun özelliklerini gösteren ilk resmi fragmanını yayınladı. Yeni oyundaki gerçekçilik, oyunseverler tarafından başarılı bulundu.  

OYUNUN GÜNCEL FİYATI

NBA 2K25 Standart Edition 2.900 TL, NBA 2K25 All-Star Edition 3.600 TL karşılığında satışa sunulacak. NBA 2K25 Hall of Fame Edition ise 5.399 TL’lik bir fiyatla alışveriş raflarındaki yerini alacak.