Renault Captur, Türkiye pazarına yenilenmiş versiyonu ile geri döndü. Bodrum'da gerçekleştirilen basın lansmanında tanıtılan Captur, kompakt dış boyutları, geniş iç mekânı ve modern teknolojileri ile B-SUV segmentinde üst düzey bir deneyim sunuyor. MAİS A.Ş. Genel Müdürü Dr. Berk Çağdaş, Captur’un Türkiye pazarında büyük beğeni toplayacağını ve yeni modelin elektrikli gelecekte önemli bir yer tutacağını belirtti.

5-59DAHA SPORTİF BİR HALE GELDİ

Yeni Renault Captur, Esprit Alpine donanım seviyesiyle sportif bir karaktere bürünerek hem iç hem de dış tasarımda şıklığı ön planda tutuyor. Araç, 145 hp gücündeki E-Tech full hybrid ve 160 hp mild hybrid motor seçenekleri ile sunuluyor. MULTI-SENSE ile dört farklı sürüş modu ve yenilenen hidrolik direksiyonuyla daha dinamik bir sürüş keyfi sunuyor.

YÜKSEK TEKNOLOJİ VE GELİŞMİŞ GÜVENLİK

Yeni Renault Captur, Seviye 2 otonom sürüş özelliği ve 23 adet yeni nesil sürüş yardımcısı (ADAS) ile güvenliği en üst seviyeye çıkarıyor. Ayrıca, Google bağlantılı hizmetler ve 10,4 inç multimedya ekranı sayesinde sürücülere dijital bir sürüş deneyimi sunuyor.

3-69

Kaynak: Can Doker