Gündem

Yer: İstanbul! Gövdeye çelik plak, ayakkabı üzerine çorap... Suikasta hazır tetikçi bu halde yakalandı!

İstanbul'da son zamanların en dikkat çeken operasyonuna imza atıldı. Motosikletli iki kişiyi takibe alan polis ekipleri, 'dur' ihtarı sonrası kaçmaya çalışan şüphelileri kıskıvrak yakaladı. Şüphelilerin üzerlerinde yapılan aramalarda, saldırıya hazır silahlar bulundu. Tetikçi olduğu anlaşılan şüphelilerden birinin ise filmlerden etkilenerek gövdesini çelik plakla sardığı, ayakkabılarının üzerine çorap giydiği görüldü.

Abone Ol

HABER: ÇAĞDAŞ EVREN ŞENLİK - EKOL TV

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, son günlerde artan motorlu saldırılar üzerine sıkı bir çalışma başlattı. Bu kapsamda Beyoğlu'nda motosikletle cadde boyunca gidip gelen motordan şüphelenen ekipler, motosikleti takibe aldı.

POLİSLER KARANLIK SOKAKTA PUSU KURDU

Şüphelileri yakalamak için karanlık bir sokağa geçip pusu kuran ekipler, motosiklet durduğu anda müdahale etmek istedi. Ancak motosikletteki iki şüpheli karşılarında polisi görünce kaçmaya çalıştı.

KISKIVRAK YAKALANDILAR

Polis ekipleri, şüphelilerin kaçma girişimine fırsat vermedi. Sokakta yaşanan kısa bir boğuşmanın ardından iki kişi kıskıvrak yakalandı.

GÖVDEYE ÇELİK PLAK, AYAKKABININ ÜZERİNE ÇORAP...

Şüpheliler konusunda haklı çıkan polis ekipleri, yaptıkları üst aramasında şoke eden bir manzarayla karşılaştı. Şüphelilerden birinin gövde kısmını çelik plakla sardığı, ayakkabısının üzerine ise çorap giyerek iz bırakmama peşinde olduğu belirlendi.

TETİKÇİLER SALDIRI HAZIRLIĞINDAYMIŞ!

Üst aramasında ele geçirilen silahların atışa hazır olduğu tespit edilirken, tetikçilerin kime yönelik bir saldırı hazırlığı yaptığı henüz öğrenilemedi. 

BİR ŞÜPHELİ TUTUKLANDI, DİĞER İKİSİ SERBEST

Olayla ilgili polis ekipleri, 3 şüpheliyi gözaltına aldı. Emniyet'teki işlemleri tamamlanan ve adliyeye sevk edilen şüphelilerden 2'si adli kontrolle serbest bırakıldı, biri tutuklanarak cezaevine gönderildi.