ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında herkesi şoke eden anlar yaşandı. 18 yıl önce Kastamonu'da kaybolan 50 yaşındaki Hatice Musaoğlu'nu bulmak için programa katılan kadın abisinden şüphelendiğini söyledi. Kardeşi Sevim Terzi'nin iddialarının ardından programa katılan abi Aydın Musaoğlu, canlı yayında annesini öldürdüğünü ağzından kaçırdı.

BABAM BABAANNEMİ ÖLDÜRDÜ

Sevim, "Babamdan kalan para yüzünden anlaşamıyorlardı. Abim, parayı vermedikleri için anneme silah çekip boğmaya kalktı, annem 'imdat' diye bağırınca vazgeçti" şeklinde konuştu. Ayrıca Aydın'ın kızının da cinayeti gördüğünü ve çocukken etrafa "Babam babaannemi öldürdü" şeklinde anlattığını da söyledi. Aydın Musaoğlu bu iddialara cevap vermek için stüdyoya geldi. Canlı yayında Aydın'ın cinayeti işlediğini ağzından kaçırdığını Müge Anlı yakaladı.

ANNENİ ÖLDÜRMEDEN ÖNCE MİYDİ?

Müge Anlı'nın "Bu anlattıkların anneni öldürmeden önce miydi?" sorusuna Aydın, "Evet, annemi öldürmeden önce" diye yanıt verdi.Şevki Hoca da bu itirafı yakalayıp üstüne gitti. O sırada da Aydın, cümlede 'öldürmeden önce' ifadesini tekrar etti. Anlı, Aydın'ın bugünkü çelişkili ifadelerinin ardından o anları ekrana getirdi. "Aslında cinayeti itiraf ettin" deyince Aydın, "Hayır benim dilim sürçtü" dedi.