Gündem

Zeytin bahçesinde akılalmaz olay! Kadınlara soyunarak saldırdı

Aralarında zeytin bahçesinden dolayı husumet bulunan kişi, kadınların hasat yaptığını görünce soyunarak saldırdı. Ne olduğuna anlam veremeyen kadınlar, çıplak saldırgandan şikayetçi oldu.

Abone Ol

Akıllara durgunluk veren olah Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesine bağlı Kızık köyünde yaşadı. İddiaya göre, Ramazan G. ile akrabası Gülsüm A. arasında zeytin bahçeleri nedeniyle husumet bulunuyordu.

ZEYTİN TOPLADIĞINI GÖRÜNCE TARTIŞMA ÇIKTI

Bahçenin kendisinin olduğunu iddia eden Ramazan G. ile Gülsüm A. ailesi arasında zaman zaman tartışma yaşanıp, taraflar birbirinden şikayetçi oldu. Olay günü Gülsüm A. yanına oğlu Yusuf A., komşuları Hava A., Fatma K. ve Fatma U.'yu alarak zeytin bahçesine zeytin toplamaya gitti. Bir süre sonra kadınların yanına gelen Ramazan G. zeytin bahçesinden çıkmalarını istedi.

KADINLARA SOYUNARAK SALDIRDI

Konuşma tartışmaya dönünce Ramazan G., bir anda gömleğini ve pantolonunu çıkararak hakaretler edip, Gülsüm A.'ya saldırmaya başladı. Neye uğradığını şaşıran kadınlar önce şok yaşarken Ramazan G.'yi olay yerinde Yusuf A. tutarak engellemeye çalıştı. Gülsüm A. ise elindeki sopayla, üzerine gelen Ramazan G.'yi uzaklaştırmaya çalıştı. 

O ANLAR KAMERADA

Tüm bu anlar ise bir cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Kadınlar jandarmaya giderek Ramazan G.'den şikayetçi oldu.