Gündem

105 numaralı odada ne oldu? 20 yaşındaki İpek'in sır ölümü

İş bulmak için İstanbul'a gelen İpek Gül Sümer, Beyoğlu'nda bir otele yerleşti. 105 numaralı odada kalan 20 yaşındaki genç kadından haber alınamayınca polis ekipleri çağrıldı. Cansız bedeni bulunan İpek Gül Sümer nasıl öldü?

Loading...

Abone Ol

Ekol TV'den Dilek Yaman Demir'in özel haberine göre; Antalya'da yaşayan İpek Gül Sümer, iş bulmak için İstanbul'a geldi. 20 yaşındaki genç kız Taksim'daki otele yerleşti ancak bir daha da haber alınamadı. Otele gelen polis ekiplerinin genç kızın cansız bedenini bulmasının ardından olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

105 NUMARALI ODADA NE OLDU?

Olay 10 Ekim'de Perşembe günü gerçekleşti. İş bulmak için İstanbul'a gelen genç kız Taksim'de bir otele yerleşti. 105 numaralı odada kalan İpek Gül Sümer'in otele yerleşmesinin ardından saatler geçmesine rağmen bir daha da haber alınamadı. Görevliler durumdan şüphelenince anında polis ekiplerine haber verildi.

UYUŞTURUCU BULUNDU

Olay yerine polis ve itfaiye ekiplerinin gelmesinin ardından genç kızın cansız bedeni bulundu. Korkunç manzaranın ardından olay yeri inceleme ekipleri geldi ve çok sayıda uyuşturucu bulundu.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Genç kızın cansız bedeni Adli Tıp Kurumu'na götürülürken, işlemlerin ardından aile cenaze için kızlarını alıp memleketlerine götürdü. İpek Gül Sümer'in sır dolu ölümü için soruşturma başlatılrdı.