MasterChef Türkiye’de heyecan tüm hızıyla devam ederken, 12 Ekim akşamı kritik bir mücadele daha yaşandı. Yapılan yemeklerin ardından bir isim daha potaya girdi, böylelikle de haftanın 7. eleme adayı belli oldu. Yarışmayı canlı olarak izleyemeyen pek çok kişi pataya giren ismi ve bu haftanın eleme adaylarını merak ederken, 12 Ekim MasterChef akşamında yaşananları bir araya getirdik…

Masterchfe B

12 EKİM MASTERCHEF’TE KİM POTAYA GİRDİ?

12 Ekim Cumartesi akşamı MasterChef’te yine heyecan dolu anlar yaşandı. Haftanın son eleme adayının belirleneceği bölümde ilk olarak şefler Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya, yarışmacılardan krem karamel yapmalarını istedi.

Verilen sürenin sonunda yapılan tadımlar neticesinde Kerem, Şirin, Hakan, Onur ve Erim’in tabağı en beğenilen 5 tatlı oldu.

Masterchfe C

MASTERCHEF 7. ELEME ADAYI KİM OLDU?

Kaan, Semih, Beyza, Ezgi, Alper ve Muratcan ise ikinci etaba kalarak yeniden mücadeleye girişti. Bu sefer yarışmacılardan hayvan sakatatları kullanarak en yaratıcı tabağı çıkarmaları istendi.

Beyza, Danilo Zanna’nın favorisi olan Taşlık ile bir tabak hazırlarken, Kaan ve Semih, Somer Şef'in favorisi olan Koç Yumurtası ile en yaratıcı tabağı hazırlamaya çalıştı. Muratcan, Alper ve Ezgi ise Mehmet Şef’in en sevdiği sakatat olan Dana Yürek ile bir yaratıcı tabak çıkarttı.

Verilen sürenin sonunda yarışmacıların tabaklarını değerlendiren şefler, en az puan olarak MasterChef’te 7. Eleme adayı olan ismi açıkladı. Bu isim ise Alper oldu.

BU HAFTANIN ELEME ADAYLARI

Alper,

Zübeyde,

Nevzat,

Eda,

Akın

Emre,

Nigar