Şarkıcı Oğuzhan Koç, 2022 yılında oyuncu Demet Özdemir ile nikah masasına oturmuş ancak çiftin evlilikleri 8 ay sürmüştü. Magazin gündemine bomba gibi düşen ayrılık kararı sonrası iki isim de aşk dedikodularından uzak kaldı. Uzun zaman sonra Oğuzhan Koç'un "Dilek Taşı", "İlk ve Son" gibi yapımlarda rol alan güzel oyuncu Hazal Subaşı ile aşk yaşadığı ortaya çıktı. Çift, sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla aşklarını ilan etti. Magazinin en çok konuşulanları arasına giren Hazal Subaşı ile Oğuzhan Koç aşkının ardından güzel oyuncu merak konusu oldu.

Hazalsubaşı1

Oğuzhan Koç ile aşk yaşamaya başlayan Hazal Subaşı'nın hayatı arama motorlarında aratılmaya başladı. Birçok kullanıcı, "Hazal Subaşı kimdir, kaç yaşında? Hazal Subaşı nereli?" sorularına yanıt arıyor. Peki Hazal Subaşı kimdir, kaç yaşında? İşte detaylar...

Hazalsubaşı2

HAZAL SUBAŞI KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

2 Mayıs 1995 yılında İzmir'de dünyaya gelen Hazal Subaşı, 2015 yılında Miss Turkey yarışmasında üçüncü seçildi. Ardından Adını Sen Koy adlı günlük diziyle oyunculuğa adım atan ünlü isim, Bir Umut Yeter", "Halka" gibi yapımlarda rol aldı.

Hazalsubaşı3

"Çukur" dizisindeki Nehir rolüyle şöhreti yakalayan Subaşı, daha sonra "Kasaba Doktoru", "Dilek Taşı", "İlk ve Son" gibi yapımlarda rol aldı.

Ünlü oyuncu şimdilerde Sahipsizler dizisiyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.