MasterChef Türkiye’de yarışmacılar MasterClass için en iyi kruvasanı yapmaya çalıştı. Masterclass yemeğin ‘kruvasanı’ yapmak için mücadele eden yarışmacılardan en iyi tabağı yapan yarışmacı MasterClass’a hak kazandı. Ancak diğer yandan günü sonunda yarışmacılardan biri potaya girdi. Peki, 14 Ekim 2024 MasterChef MasterClass ödülü ne oldu? MasterChef MasterClass’ı kim kazandı, kim elendi?

670D875Ddc5B7C7C43F78Aff Fxyc.pn

MASTERCHEF MASTERCLASS KİM KAZANDI?

14 Ekim Pazartesi haftanın ilk gününde MasterChef Türkiye’de MasterClass heyecanı yaşandı. Danilo Şef Risotto, Danilo Şef yarışmacılara 'Kruvasan' yapımının inceliklerini aktarırken, yarışmacılar en iyi tabağı çıkarmak için mücadele etti. MasterClass eğitiminden başarıyla ayrılan yarışmacı şeflerin değerlendirmesiyle belli oldu.

14 Ekim Pazartesi günü MasterChef Türkiye’de en iyi ‘kruvasan’ yaparak MasterClass’a girmeye hak kazanarak ödülün sahibi olan yarışmacı Şirin oldu.

MASTERCLASS ÖDÜLÜ NE OLDU?

Kazanan yarışmacı Danilo Şef'in İtalya'da bulunan restorantına gidecek. 3 ismin yararlanacağı ödülde yarışmacılar, Danilo Şef ile birlikte mutfakta yemek yapma imkanı bulacak.

Zübeyde

13 EKİM 2024 MASTERCHEF KİM ELENDİ?

13 Ekim günü MasterChef Türkiye’de elenen son isim ise Zübeyde oldu.