Yaşam

2 Ekim son dakika deprem mi oldu? Son depremler 2024! Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi

Deprem bölgesi içerisinde bulunan yurtta gün içerisinde küçüklü depremler meydana geliyor. Kimi küçük şiddetli depremler hissedilirken vatandaşlar, Deprem mi oldu? Son depremler 2024 diyerek aratıyor. Son dakika deprem olmak üzere tüm depremleri Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi halinde açıklıyor. İste son dakika deprem mi oldu? Detayları…

Abone Ol

2 Ekim 2024 yılında son dakika deprem listesinde şiddeti küçük olan depremler bulunuyor. AFAD (Afet ve Acil Durum) ve Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü’nün günlük olarak yayımladığı son dakika depremleri liste olarak yayımlıyor.

AFAD SON DAKİKA DEPREM Mİ OLDU?

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından açıklanan son depremler 2024 listesinde, en yakın deprem olarak saat 9.15 sırasında Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde 14.1 derinliğinde 1.9 şiddetinde deprem meydana geldi.

AFAD’ın yayımladığı son deprem verilerine https://deprem.afad.gov.tr/ üzerinden ulaşarak, detaylı olarak inceleyebilirsiniz.

KANDİLLİ RASATHANESİ 2 EKİM SON DAKİKA DEPREM Mİ OLDU?

Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü’nün tarafından günlük olarak yayımlanan son depremleri 2 Ekim Çarşamba günü de yayımladı. Kandilli Rasathanesi’nden alınan son verilere göre, 07.37 sırasında Ege Denizi Midilli Adası’nda 5.1 derinliğinde 1.7 şiddetinde deprem meydana geldi.

Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü’nün yayımladığı son dakika son deprem verilerine http://www.koeri.boun.edu.tr/sismo/2/son-depremler/liste-halinde/ üzerinden ulaşabilirsiniz.