TFF 1. Lig'in 4. haftasında Amedspor, evinde Kocaelispor'u 3-0 mağlup etti. Böylece Ersun Yanal'ın takımı ligde ilk galibiyetini almış oldu.

20 DAKİKADA 2 KIRMIZI KART

Maçın hakemi Oğuzhan Aksu, Kocaelisporlu futbolcu Gökhan Değirmenci ve Muharrem Cinan'a 4. ve 20. dakikalarda kırmızı kart göstererek oyundan attı. Hakemin kararları Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'ı çileden çıkardı.

ERTUĞRUL SAĞLAM: FUTBOL ADINA KONUŞULACAK BİR ŞEY YOK

Karşılaşma sonrasında basın toplantısında konuşan Ertuğrul Sağlam, hakem Oğuzhan Aksu ve TFF'ye sert tepki gösterdi. Sağlam, "Bugün futbol hakkında konuşulacak bir şey yok, Türk futbolu adına çok üzgünüm” diyerek isyanını dile getirdi. Maçla ilgili konuşmak istemeyen Sağlam, salonu terk etti.

"FORVETSİZ MAÇA MI ÇIKILIR?"

Ligde ilk mağlubiyetini alan Kocaelisporlu taraftarlar ise hakemden çok Ertuğrul Sağlam'a sitemini dile getirdi. Sosyal medya Ertuğrul Sağlam'ı hedef tahtasına oturtan taraftarlar, "Tamam hocam hakem hatalı da forvetsiz maça mı çıkılır?" diyerek Sağlam'ı eleştiri yağmuruna tuttu.

"HACIOSMANOĞLU DOĞU TAKIMLARINA DİYET BORCUNU ÖDÜYOR!"

Bazı taraftarlar ise Ertuğrul Sağlam'a destek vererek, TFF'yi ve hakem Oğuz Aksu'yu eleştirdi. Bir belediyede personel olarak çalışan hakem Oğuz Aksu'nun maça hakem olarak atanmasına dikkat çeken taraftarlar, "Hacıosmanoğlu Doğu takımlarına diyet borcunu ödüyor herhalde?" ifadeleriyle tepki gösterdi. 

BELEDİYEDE PERSONEL OLARAK ÇALIŞIYOR

Hakem Oğuz Aksu'nun Mersin'de bir belediyede personel olarak görev aldığı biliniyor.