Hollywood’un gözde çiftlerinden ünlü şarkıcı Jennifer Lopez ile Oscar ödüllü oyuncu Ben Affleck, iki yıllık evliliklerini geçtiğimiz hafta sonlandırmaya karar vermişti. Geçmişte büyük bir aşk yaşayan ve yaklaşık 20 yıl sonra bir araya gelen çiftin ayrılık nedenine dair birçok iddia ortaya atıldı.

LOPEZ BOŞANMA DAVASI AÇMIŞTI

Lopez, evliliklerinin yıldönümüne denk gelen geçtiğimiz hafta Salı günü, Los Angeles’taki mahkemeye başvurarak Affleck’e boşanma davası açtı. Amerikan magazin sayfası Page Six’in haberine göre Affleck çoklu kişilik bozukluğu ve kıskançlık krizleri yaşayarak Lopez’in hayatına sıklıkla müdahale ediyordu fakat sonrasında kendini "değişmiş bir adam" olarak tanıttığı ancak Lopez'in, evlilikleri süresince bu göremediği aktarıldı. 2000'li yıllarda birlikte olan çiftin "kamuoyunun ilişkilerine çok fazla dahil olması" nedeniyle ayrıldığı iddia edilmişti.

AYRILIĞIN NEDENİ YASAK AŞKMIŞ

Fakat gündeme bomba gibi düşen bir iddia aslında ayrılığın perde arkasının ihanet olduğunu ortaya çıkardı.

Getty Images 968570632 65C447

İddiaya göre Ben Affleck, Jennifer Lopez’i siyasetçi Robert Kennedy’nin 36 yaşındaki kızı Kick Kennedy ile aldatıyor. Kick Kennedy, 1963'te uğradığı suikast sonucu öldürülen ABD Başkanı John F. Kennedy'nin yeğeni Robert Kennedy'nin kızı. Henüz taraflardan iddialara dair bir yanıt gelmese de çifte yakın kaynaklar buna dair duyum aldıklarını söylüyor.