Dünyanın en zengin oyuncusu olarak bilinen Jami Gertz, 3 milyar dolarlık servetiyle konuşulmaya devm ediyor.  Gertz  "Less Than Zero" ve "The Lost Boys" filmlerindeki rollerinin yanı sıra "Square Pegs" ve "Still Standing" gibi TV dizilerindeki rolleriyle tanındı. 

I M G 4404 Ps F I N A L

SERVETİ 3 MİLYAR DOLAR 

irçok rapora göre, Gertz'in serveti 3 milyar dolar  ve bazı anketler onun servetinin 8 milyar dolar olduğuna işaret ediyor. Gertz 1989'da iş adamı, yatırımcı ve Apollo Global Management ve Ares Management yatırım şirketlerinin kurucu ortağı Antony Ressler ile evlendi. İki şirket arasında ve NBA'in Atlanta Hawks ve MLB'nin Milwaukee Brewers'ındaki sahiplik payları arasında, dört çocuğu olan Ressler ve Gertz milyarlarca dolar kazandı.

Jami Gertz Was A Breakout Star In The 1980S 1723074080

OYUNCULUK KARİYERİNE 1981'DE BAŞLADI 

Jami Gertz oyunculuk kariyerine 1981'de "On the Right Track" ve "Endless Love" filmlerindeki rolleriyle başladı ve ardından 1982'de Sarah Jessica Parker ile başrolü paylaştığı CBS sitcom "Square Pegs"te ilk büyük TV deneyimini yaşadı. Gertz, Molly Ringwald'la birlikte rol aldığı "Sixteen Candles", Jason Patric ve Kiefer Sutherland'la rol aldığı "The Lost Boys" ve Andrew McCarthy ve geleceğin MCU süperstarı Robert Downey Jr.'la rol aldığı "Less Than Zero" gibi 80'lerin birkaç çığır açıcı filminde rol aldı.