Milyonlarca emekliyi sevindirecek haber PTT’den geldi. Nakit paraya sıkışan emekliler için PTT’de özel emekli destek ödemesi başladı. Başvuru yapan emekliler PTT aracılığıyla 5 Bin, 10 Bin, 20 Bin TL nakit ödeme olabilecek. PTT emekli kredisi kampanyasında şartlar belli oldu.

Para C-2

 EMEKLİ KREDİSİ KAMPANYASI

Emekli maaşı alan vatandaşlar için PTT emekli kredisi başladı. Emeklinin nakit ihtiyacını özel seçenekler sunan PTT’de 5.000 TL, 10.000 TL , 20.000 TL gibi hızlı kredi seçenekleri emeklileri bekliyor. Ay sonuna getirmekte zorlanan emekliler, PTT’nin düşük faizli kredi kampanyası sayesinde rahat bir nefes alabiliyor. Kampanyaya dair detaylarını da paylaşan PTT, 80 yaş altı olan tüm emeklilerin başvuru yapabileceğini duyurdu.

Para E-1

ACİL KREDİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

PTT emekli kredisi kampanyası bankalara göre çok düşük faiz oranı ile finansman sağlıyor. En uygun faiz oranı ile kredi kullanmak isteyen emekliler için PTT’de başvuru işlemleri şubelerden ve Aktif Bank online bankacılık hizmetleri aracılığıyla yapılabiliyor. PTT kredi kampanyasında emeklilere aynı zamanda esnek geri ödeme seçenekleri de sunuluyor. Emekli vatandaşlar, ödeme erteleme seçeneklerinden de faydalanarak kolay geri ödeme yapabiliyor. Ayrıca PTT kredisi için 36 aya kadar da vade imkanı sağlanıyor.

Para N-3

İŞTE İSTENEN BELGELER 

Emekli maaşı alan herkes PTT kredisine başvuru yapabiliyor. Başvuru esnasında sadece T.C kimlik kartı vermeniz yeterli oluyor. Bunun dışında herhangi bir ek belge istenmiyor. Ayrıca PTT kredisinden yararlanabilmek için bankalara birikmiş borcunuzun bulunmaması ve kredi notunuzun 1200 puan ve üstü olması şartlar arasında yer alıyor. PTT emekli kredisi kampanyasına başvuru işlemleri 31 Ekimde sona erecek. Bu tarihe kadar en yakın şubeden ya da doğrudan Aktif Bank online bankacılık hizmetlerinden başvuru yapabilirsiniz.