Magazin

6284 OĞUZHAN UĞUR İZLE! Mevzular Açık Mikrofon 6284 özel bölümü şifresiz izleme sayfası

Oğuzhan Uğur’un hazırlayıp sunduğu Mevzular Açık Mikrofon programı 6284 sayılı kanunun konuşulduğu özel bölümle seyirci karşısına çıkıyor. Duygusal anların yaşandığı program Gain YouTube kanalında ve Gain platformundan şifresiz olarak yayınlanıyor. İşte Oğuzhan Uğur’un 6284 özel bölümü…

Abone Ol

Son yaşanan şiddet olaylarıyla yeniden gündeme gelen 6284 numaralı kanun Mevzular Açık Mikrofon programında ele alındı. Ünlü oyuncular Hazal Kaya ve Ezgi Mola’nın yanı sıra, alanında uzman avukat, sosyolog, psikolog ve akademisyen isimlerin yer aldığı 6284 özel bölümünün fragmanları sosyal medyada yayınlandığı andan itibaren büyük ilgi görmüştü. Oğuzhan Uğur sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Mevzular Açık Mikrofon 6284 özel bölümünün ücretsiz ve şifresiz olarak izlenebileceğini duyurdu. İşte akıllara kazınan ve çok konuşulan o programı şifresiz izleyebileceğiniz bağlantı…

MEVZULAR AÇIK MİKROFON 6284 ÖZEL BÖLÜMÜ KONUKLARI KİMLER?

Ele aldığı konular ve konuklarıyla gündemden düşmeyen Mevzular Açık Mikrofon programı bu sefer kadın ve çocukların sesi olmaya geliyor. Artan kadına şiddet vakaları her gün medyada yer alırken 6284 numaralı kanun da sık sık tartışma konusu oluyor.

Oğuzhan Uğur’un bu seferki konusu 6284 olurken, konukları ise

Gazeteci Özlem Gürses,

Mor Çatı Vakfı Gönüllüleri Avukat Perihan Neşeli ve Uzman Psikolog Leyla Soydinç

Kadın Cinayetlerini Durduracağı Platformu Kurucuları Gülsün Kal ve Fidan Ataselim

Çocuk İstismarıyla Mücadele Derneği Kurucusu Sayın Saadet Özkan

SEBUKA’nın Kurucusu Avukat Aslı Karataş

Sosyolog ve Akademisyen Zeliha Burtek

Oyuncular Hazal Kaya, Ezgi Mola oldu.

Söz alan ünlü isimlerin yanı sıra izleyiciler arasında Burcu Biricik’ten, Birce Akalay’a Gülben Ergen’den Pınar Deniz’e televizyon dünyasının daha birçok ünlü ismi de yer aldı.

MEVZULAR AÇIK MİKROFON 6284 ÖZEL BÖLÜMÜ NEREDEN İZLENİR?

Oğuzhan Uğur X hesabından yaptığı açıklamada 8284’ün ele alındığı Mevzular Açık Mikrofon özel bölümünün Gain YouTube kanalından ve Gain platformundan şifresiz olarak yayınlanacak.

OĞUZHAN UĞUR 6284 BÖLÜMÜNÜ ŞİFRESİZ İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN