Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde meydana gelen olayda, 8 yaşındaki Narin Güran, evinden çıktı ancak bir türlü geri dönemedi. Esrarengiz bir şekilde kaybolan çocuğun ailesi durumu ekiplere bildirdi. Ekipler geçtiğimiz gün bölgede arama kurtarma çalışması başlattı.

AİLESİ NARİN'DEN GELECEK HABERİ BEKLİYOR

Ekipler, küçük kızı bulmak için çalışma başlattı. Ancak henüz olumlu veya olumsuz bir haber alınamadı. Ailesi ise ekiplerden gelecek haberi dört gözle bekliyor.

Narin3

VALİLİK'TEN NARİN İDDİALARINA YALANLAMA

Diyarbakır Valiliği, bazı sosyal medya hesaplarında kayıp olarak aranan Narin Güran'ın cenazesinin bulunduğuna yönelik yapılan paylaşımların gerçeği yansıtmadığını açıkladı.  Açıklamada, "Bazı sosyal medya hesaplarında kayıp olarak aranan Narin Güran'ın cenazesinin bulunduğuna yönelik yapılan paylaşımlar gerçeği yansıtmamaktadır. Vatandaşlarımızın, sosyal medya hesaplarında paylaşılan bu tarz asılsız iddialara itibar etmemeleri rica olunur" ifadeleri kullanıldı.

Narin4

KAN LEKESİ BULUNDU

Gelen son dakika haberine göre ise Narin'in evine yaklaşık 20 metre mesafede, yakınlarının kayalıklar üzerinde tespit ettiği kan lekeleri üzerine jandarma bölgede önlem aldı. Olay yeri inceleme ekiplerinin yapacağı çalışmanın ardından kan lekelerinin kime olduğu belirlenecek.

KAN LEKESİ BAŞKA ÇOCUĞA AİT

T.C DİYARBAKIR VALİLİĞİ İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü BASINA ve KAMUOYUNA: Bazı medya organları ile sosyal medya hesaplarında; Kayıp olarak aranan Narin GÜRAN’ın evine yakın bir bölgedeki kayalıklar üzerinde kayıp kız çocuğuna ait olduğu iddia edilen kan lekelerinin bulunduğu şeklinde haber ve paylaşımların yer aldığı görülmüştür. Kayalıklar üzerinde bulunan kan lekesinin mahalle sakinlerinden bir çocuğun burnunun kanaması sonucu meydana geldiği tespit edilmiştir. Valiliğimizin koordinasyonda ilgili kurumlarımız vasıtasıyla, her türlü ihtimal değerlendirilerek, kayıp kızımızın aranmasına devam edilmektedir. Her türlü önemli gelişmeden kamuoyu vakitlice bilgilendirilecektir. Basına ve kamuoyuna saygıyla duyurulur.