Spor

Acun Ilıcalı bombayı patlattı: O futbolcu Fenerbahçe'ye gelmek istiyor

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı gündeme dair açıklamalarda bulundu. Transfer süreci hakkında konuşan Ilıcalı bombayı patlattı ve Cristian Medina’nın Fenerbahçe’ye gelmek istediğini duyurdu.

Abone Ol

Beyaz TV’de önemli açıklamalarda bulunan Acun Ilıcalı, Cristian Medina transferi hakkında konuşarak, oyuncunun Fenerbahçe’ye gelmek istediğini duyurdu. Ilıcalı yapılan görüşmeler hakkında, “Cristian Medina, Fenerbahçe'ye gelme konusunda kararlı. Boca Juniors çok zor günler geçiriyor. 'Bu dönemde değil ocak ayında görüşelim' dediler. Ocak ayında kadromuzu güçlendireceğiz" dedi.

“FENERBAHÇE’DE KALMALI”

Fenerbahçe ile sözleşmesinin son yılında olan İrfan Can Kahveci hakkında “"İrfan Can Kahveci çok değerli, çok seviyorum. Ali Koç da çok seviyor. Fenerbahçe'de kalmalı. Çok kaliteli bir takım var. Hocamız oynayacaklara karar veriyor” şeklinde konuştu.

35-40 MİLYON EUROLUK TEKLİFLER

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, Youssef En-Nesyri'nin her geçen gün performansını artırdığını söyleyerek, Sevilla'nın 35-40 milyon euroluk teklifler aldığını ancak oyuncunun Fenerbahçe'yi tercih ettiğini belirtti.