Süper Lig 8. Hafta karşılaşmasında Adana Demirspor ile Samsunspor kozlarını paylaşıyor. Taraftarlar ise Adana Demirspor Samsunspor şifresiz maç yayını izleme linkini araştırıyor. Şifresiz canlı maç yayın linki haberimizde yer alıyor. 

Adana Demirspor ligde ne yazık ki düşme hattının ilk sırasında yer alıyor. Son 5 maç grafiğinde 1 beraberliği 4 mağlubiyeti olan Adana Demirspor’un Samsunspor karşısında kazanmaktan başka çaresi yok. Aynı zamanda yeni bir seri başlatmak için de bir fırsat. 

Adana Demirspor’un sadece 1 puanı bulunuyor.

Rakip Samsunspor cephesinde ise durumlar fena değil. Ligde 4. Sırada 15 puan ile yer alan Samsunspor’un son 5 maç performansına bakıldığında sadece 1 mağlubiyet bulunuyor. 

ADANA DEMİRSPOR SAMSUNSPOR ŞİFRESİZ CANLI İZLE

Sporseverlerin merak ettiği bir diğer soru Adana Demirspor Samsunspor maçı şifresiz izleme linki. Aramalar en üst sıraya çıktı bile. 
Adana Demirspor Samsunspor mücadelesi bein sports 1 ekranlarından naklen yayınlanıyor. Mücadeleyi şifresiz izleyebilmek için abonelik ya da bein sports üyeliği gerekiyor. 

ADANA DEMİRSPOR SAMSUNSPOR CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

ADANA DEMİRPSOR SAMSUNSPOR SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Bein sports 1 ekranlarında yayınlanan mücadele Yeni Adana Stadyumu’nda oynanıyor. Maçta hakem Alper Akarsu düdük çalıyor. 

Kaynak: ekolhaber.com.tr