Eşsiz sesi ve muhteşem yorumuyla 2008 yılında müzik piyasasına adımını atan İngiliz şarkıcı Adele, 31 Ağustos’ta Münih’teki son konserinde turnesi kapsamında son 10 konseri kaldığını ve uzun bir süre müziğe ara vereceğini söyledi.

"SİZİ ÇOK ÖZLEYECEĞİM"

36 yaşındaki şarkıcı, neredeyse üç yıldır durmaksızın turne ve performans yaptığını ve artık hayatını yaşamak istediğini söyledi. Adele, “Son yedi yılımı kendim için yeni bir hayat inşa ederek geçirdim ve şimdi onu yaşamak istiyorum. İnşa ettiğim hayatımı yaşamak istiyorum ve sizi çok özleyeceğim” diye konuştu.

SON 1O KONSER

Münih'teki turneyi tamamlamayı planladığını ancak 2022'de turnenin başında hastalanması nedeniyle Vegas'taki hayranlarına 10 konseri daha vermesi gerektiğini açıklayan Adele, “Sonrasında sizleri uzun bir süre göremeyeceğim. Ve ara verdiğim süre boyunca sizi kalbimde taşıyacağım” ifadelerini kullandı.

GÖZYAŞLARI İÇİNDE SÖYLEDİ

Bu sürenin şimdiye kadar sahne aldığı “en uzun” süre olduğunu ve muhtemelen bir daha asla böyle bir program yapmayacağını vurgulayan Grammy ödüllü sanatçı, hayranlarına 2011'e damga vuran ikonik şarkısı“Someone Like You'yu” gözyaşları içinde söyletmeden önce, bu anları sonsuza dek hatırlayacağını söyledi.

Adele Munich New

NE ZAMAN DÖNECEĞİ BELLİ DEĞİL

Adele'nin Las Vegas'taki Caesars Colosseum'daki misafir sanatçı programı bu yıl 23 Kasım'a kadar devam edecek.  Adele'nin tekrar ne zaman müzik yapmaya ya da sahne almaya başlayacağı bilinmiyor.