Ekran Haber'de yer alan habere göre, sanatçı Ahu Tuğba, bir süredir Amerika'nın Miami şehrinde kalan kızı Anjelik Calvin'in yanına yerleşmişti. Koah tedavisi gören ve nefes darlığı çeken 69 yaşındaki oyuncu, odasında kızı tarafından ölü bulundu. Tuğba'nın cenazesi Miami'de morga kaldırıldı. Türkiye'ye getirilmesi için ise polis raporu bekleniyor. 

"İYİ GECELER" DEDİKTEN SONRA ODASINA GİTTİ

Ahu Tuğba'nın 29 yaşındaki kızı Anjelik Calvin'in, annesinin ölümüyle ilgili neler yaşadığı ortaya çıktı. Ahu Tuğba, vefatından önceki önceki akşam kızı Anjelik’e "İyi geceler" diledikten sonra odasına gitti. Normalde güne erken başlayan Ahu Tuğba'yı ayakta görmeyen kızı Anjelik, uyandırmak için odasına gitti. Kapı açıldığında bile uyanmasıyla bilinen ünlü oyuncu, bu kez tepki vermedi. Anjelik, uyanması için annesine seslendi ancak yanıt alamadı. Bunun üzerine önce annesine dokundu, yine tepki alamayınca bu kez de sarıldı. Anjelik o anlarla ilgili "Annemin cansız bedeninde başlayan soğumayı hissettim. Sarıldığımda buz gibiydi" dedi. 
Ahu Tuğba ve kızı Anjelik’in aile dostu SİNE-GED Başkanı Hakan Türkşen’in özel açıklamaya göre hemen 911 arandı. Ambulans ve polis ekipleri geldi. Ahu Tuğba’nın cenazesi, İstanbul’a nakledilmek üzere bekletilmek için Miami’deki bir özel morga getirildi. 

EKRAN HABER