Hudutsuz Sevda dizisinin ikinci sezonu için artık geri sayıma geçildi. İlk sezonuyla hatırı sayılır bir izleyici kitlesi yakalayayn dizinin ikinci sezon tarih açıklandı. İşte, Hudutsuz Sevda'nın yeni sezonuna dair bilgiler...

HUDUTSUZ SEVDA İKİNCİ SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Now TV'de ekranlara gelen Hudutsuz Sevda dizisinin ikinci sezon tarihi açıklandı. Her Perşembe günü ekranlara gelen dizi, bu akşam da yayınlanmayacak ancak önümüzdeki hafta, 26 Eylül Perşembe günü ikinci sezon ilk bölümüyle izleyicilerle buluşacak. 

HUDUTSUZ SEVDA İKİNCİ SEZON FRAGMANI

11 (3)-6

HUDUTSUZ SEVDA YENİ OYUNCULARI KİMLER?

İkinci sezonu için nefeslerin tutulduğu Hudutsuz Sevda’ya Hayal Köseoğlu ve Yağız Can Konyalı gibi yeni genç oyuncu katıldı. Hayal Köseoğlu Damla karakteriyle, Yağız Can Konyalı ise Hakan karakteriyle izleyiciyle buluşacak.

Sevilen dizinin ana kadrosunda ise şu isimler yer alıyor: Miray Daner, Deniz Can Aktaş, Esra Dermancıoğlu, Mesut Akusta, Hülya Şen, Burak Sevinç, Özgür Emre Yıldırım, Emre Bulut ve Haydar Şişman.

HUDUTSUZ SEVDA FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

30 Mayıs 2024 tarihindeki 34. son bölümüyle ilk sezon finalini yapan Hudutsuz Sevda'nın son bölümünde yaşananlar şöyle: "Halil İbrahim’i alan Nihat, acı çektirmek için işkence yapar. Yılmayan Halil İbrahim Nihat’ın elinden kurtulur. Boşanmak için mahkemeye çıkan Zeynep ve Halil İbrahim hala birbirlerine aşıktır. Mahkeme çıkışında Halil İbrahim vurulur. Silah sesini duyan Zeynep Halil İbrahim’e koşar. Halil İbrahim’i vuran kimdir? Defalarca vurulan Halil İbrahim yaşayacak mı?