Magazin

'Amin Reis' estetik kurbanı oldu! Yüzünün son halini paylaşıp isyan etti

Amin Reis lakaplı fenomen Gizem Yıldız, TikTok'tan kazandığı paralar sonrasında yaptırdığı estetiklerle bambaşka biri olmuştu. Yıldız'ın son yaptırdığı estetik operasyonu ise başına iş açtı. Yanlış işlem uygulanan Amin Reis'in yüzü yandığı öğrenildi.

Abone Ol

TikTok'ta erkek arkadaşıyla paylaştığı bir videosu milyonlarca kez izlenmesinin ardından fenomenler kervanına katılan ve 'Amin Reis' olarak bilinen Gizem Yıldız, geçtiğimiz aylarda muradına ermişti. 

ESTETİKLERLE BAMBAŞKA BİRİ OLDU

Sosyal medyadan kazandığı paralarla burnunu ve dudaklarını yaptıran Amin Reis, geçirdiği estetik operasyonlarla bambaşka biri haline dönüştü. Eski halinden eser kalmayan Gizem Yıldız'ın son yaptırdığı estetik ise başına dert oldu.

SON OPERASYONDA YÜZÜ YANDI

Yüzüne bir işlem yaptırdığını açıklayan ünlü fenomen, yapılan yanlış işlem dolayısıyla yüzünün yandığını duyurdu.

"BU ŞU AN GEÇMİYOR!"

Amin Reis, o anlar kayda aldığı bir videoyla paylaştı. Gizem Yıldız açıklamasında, "Bir şeyi çok iyi anladım, insanlar için süslenmeye hiç gerek yok. Benim cildimde asla böyle şeyler yoktu bakın, bir tane güzellik merkezine gittim. O güzellik merkezi buraya işlem yapacağım dedi ve benim buramı yaktı. Bu şu an geçmiyor biliyor musunuz?" ifadelerini kullandı.