Bocelli, “Nusret Gökçe'ye İtalya'daki ilk deneyimini bizimle paylaşma davetini kabul ettiği ve konuklarımıza benzersiz bir mutfak deneyimi sunduğu için en içten selamlarımızı ve hayranlığımızı iletiyoruz.” ifadelerini kullandı. Ayrıca, Nusret’in etinin olağanüstü kalitesine ve yemeği teatral bir şekilde hazırlayıp sunma tarzıyla dünya çapında tanındığını ve takdir edildiğini belirtti.

SEVİMLİ VE ÇALIŞKAN BİRİ

Ünlü tenor Andrea Bocelli, Nusret Gökçe'yi “derin ve ahlaklı bir kişi” olarak nitelendirerek, onun sadece ünlü "Salt Bae" imajından ibaret olmadığını, aynı zamanda kendini işine adamış bir şef ve girişimci olduğunu vurguladı. Bocelli, “Nusret, yalnızca yenilikçi bir et pişirme yöntemi bulan eksantrik bir restoran işletmecisi değil; sabahın erken saatlerinde işe gelip gece geç saatlere kadar çalışan, sevimli, cömert ve yorulmak bilmeyen biri” ifadeleriyle Nusret'in profesyonelliğine dikkat çekti. Bocelli, Nusret’in bu özelliklerinin, milyonlarca insanın damak tadını ve hayal gücünü fethetmesini sağladığını belirtti.

BOCELLİ'NİN EŞİ BERTİ'NİN NUSRET HAYRANLIĞI

Bocelli'nin eşi Veronica Berti ise Nusret Gökçe'nin İtalya'daki ilk etkinliğini Bagno Alpemare'de gerçekleştirmesinden sonra, şefin karakterini daha yakından tanıma fırsatı bulduklarını ifade etti. Berti, “Nusret’in konuklarına sunduğu rafine gastronomi deneyimi gerçekten etkileyiciydi. Ancak onun gerçek karakteri, gece saat 3'te bile, kendisini dışarıda bekleyen çocuklar ve genç hayranlarla ilgilenmesinde ortaya çıktı" dedi.

Veronica Berti, Nusret’in hayranlarına olan ilgisini, “Nusret, gece geç saatlerde bile dışarıda bekleyen hayranlarını geri çevirmedi, onlarla tek tek ilgilendi, selfie çekti ve onları kulübüne davet ederek, kendi hikayesini paylaşarak hayallerin peşinden gitmenin önemini anlattı. Onlara bıraktığı izlenim beklenmedik, dokunaklı ve derindi” sözleriyle anlattı. Berti, Nusret’in yalnızca tuz serperken yaptığı bilek hareketinden ibaret olmadığını, aynı zamanda harika bir şef ve ilham verici bir figür olduğunu vurguladı.