Hollywood yıldızı Angelina Jolie, eski eşi Brad Pitt ile devam eden yasal mücadelesi hakkında The Hollywood Reporter’a özel açıklamalarda bulundu. Ünlü oyuncu, boşanma sürecinin kendisini Los Angeles'ta kalmaya zorladığını belirtti. Jolie, “Çocuklarım 18 yaşına geldiğinde buradan ayrılabileceğim,” dedi.

Jolie, Brad Pitt’ten 2016 yılında boşanma davası açmıştı ancak çift, ikiz çocukları Vivienne ve Knox'un velayeti konusunda anlaşamadıkları için henüz boşanmayı sonuçlandıramadı. Jolie ve Pitt, ayrıca Fransız şaraphaneleri Château Miraval dahil olmak üzere ortak varlıkları üzerinde de anlaşmaya varabilmiş değiller.

“MAHREMİYETE İHTİYACIMIZ VAR”

Vivienne ve Knox dışında, Angelina ve Brad’in  Maddox, Pax, Zahara ve Shiloh  adında dört çocuğu daha bulunuyor. Jolie, röportajda çocuklarının büyüme sürecinde “mahremiyet, huzur ve güvenlik” ihtiyacına vurgu yaptı. Jolie, “Büyük bir aileniz olduğunda, onların mahremiyete, huzura ve güvenliğe sahip olmasını istersiniz. Şu anda çocuklarımı büyütmek için bir evim var ama burası... Dünyanın dört bir yanında bulduğum insanlık, burada büyüdüğüm ortamda bulamadığım bir şey” diye konuştu.

KAMBOÇYA’YA TAŞINMA PLANLARI

İnsani yardım çalışmalarına olan bağlılığı nedeniyle Jolie, büyük taşınmasından sonra “Kamboçya’da çok zaman geçireceğini” açıkladı. Jolie, “Dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar, aile üyelerimi ziyaret etmek için zaman harcayacağım” diye ekledi.

Angelina La

ÇOCUKLARI HOLLYWOOD’UN İZİNDE

Angelina Jolie’nin çocukları son yıllarda kendi yollarını bulmaya başladı. 20 yaşındaki Pax ve 23 yaşındaki Maddox, film endüstrisine ilgi gösterdi ve annelerinin son filmi "Maria"da çalıştılar. 19 yaşındaki Zahara ise lise mezuniyetinin ardından 2022 sonbaharında Atlanta’da bulunan Spelman Koleji'ne kaydoldu ve ilk yılını tamamladıktan sonra Alpha Kappa Alpha kız öğrenci birliğine katıldı.

HER ŞEY BOŞANMASINA BAĞLI

Angelina Jolie, çocuklarının yetişkinliğe adım atmasıyla birlikte, kendi hayatında da büyük değişiklikler yapmayı planlıyor. Ancak bu değişikliklerin, Brad Pitt ile olan hukuki mücadelenin sonuçlanmasına bağlı olduğu görülüyor.