Trendyol 1. Lig ekiplerinden Ankaragücü'nün Jamaikalı futbolcusu Renaldo Cephas'tan haber alınamıyor. Hiçbir Yıldız futbolcu antrenmanlara gelmezken maç kadrosunda yer almasına rağmen stadyuma da ayak basmadı. 

ŞANLIURFA MAÇININ KADROSUNA DAHİL EDİLDİ

Cephas'ı resmi olarak maçlara katılmadığını kayıt altına almak isteyen kulüp, Şanlıurfaspor karşısındaki 21 kişilik maç kadrosuna 24 yaşındaki kayıp futbolcuyu da dahil etti.

"NEREDE OLDUĞUNU BİLMİYORUZ"

Maçın ardından Renaldo Cephas'ın adının kadroda olmasına rağmen stada gelmemesi Ankaragücü teknik direktörü Cihat Arslan'a soruldu. Arslan, "Gelmediğine dair noter tespiti yapmak için kadroya yazdık. Cephas antrenmanlara gelmiyor, maça da gelmedi. Nerede olduğunu bilmiyoruz" şeklinde cevap verdi.

CEPHAS'TAN YENİ PAYLAŞIM

Ankaragücü Teknik Direktörü Cihat Arslan’ın  "Renaldo Cephas antrenmanlara gelmiyor, maça da gelmedi. Nerede olduğunu bilmiyoruz.’’ açıklamasının ardından Ankaragücülü futbolcunun kayıp olduğu öğrenilmişti. Bu açıklamanın ardından Cephas sosyal medya hesabından cevap niteliğinde bir paylaşım yaptı. Cephas Instagram hikayesinde, spor salonundan fotoğraf paylaşarak "Pozitif ol" notunu ekledi. 

Cephas1