Real Madrid Espanyol mücadelesi için geri sayıma geçildi. Bu sezon ligde inişli çıkışlı bir grafik çizen Real Madrid, sahasında konuk edeceği Barcelona temsilcisi Espanyol karşısında üç puan arayacak. İşte, zorlu mücadeleye dair detaylar...

REAL MADRID ESPANYOL MAÇI HANGİ KANALDA?

La Liga 6. hafta karşılaşmasına sahne olacak Real Madrid Espanyol mücadelesi S Sport Plus'tan canlı olarak yayınlanacak. 22:00'de başlayacak müsabakada José Luis Munuera Montero düdük çalacak.

REAL MADRID'DE ARDA GÜLER'E İLK 11'E DÖNÜYOR

Bu sezon Real Madrid formasıyla ilk haftadaki Mallorca maçına 88. dakikada dahil olan milli yıldızımız Arda Güler, 2. haftada 3-0 kazanılan Real Valladolid karşısında ilk 11'de forma şansı bulmuştu.

İspanyol basınında çıkan haberlere göre, son şampiyon Los Galacticos'ta milli yıldızımız Arda Güler, bu akşam ilk 11'de forma bulacak.

Aaaaaa

MUHTEMEL İLK 11'LER

Real Madrid: Courtois; Carvajal, Militao, Rudiger, Mendy; Valverde, Tchouameni; Rodrygo, Arda Güler, Vinicius, Mbappe.

Espanyol; Hilali, Kumbulla, Cabrera, Romero; Tejero, Kral, Aguado, Carreras; Puado, Veliz.

S SPORT ÜYELİK ÜCRETİ HAKKINDA

S Sport Plus Aylık Paket 149₺/ay, S Sport Plus Yıllık Paket ise 989₺’dir. İlgili adresten ILKAY4999 koduyla üye olmanız durumunda aylık pakette ilk ay 49,99₺’den, YILLIKLOCA koduyla üye olmanız durumunda yıllık pakette ilk yıl 692,30₺’den işlem yapabilirsiniz. 3AY4999 promosyon koduyla ise ilk 3 ay 49,99₺/ay yararlanabilirsiniz.