Real Madrid cephesinde sular bir türlü durulmuyor. Dün akşam oynanan Real Batis maçında, Arda Güler ilk 11'de gösterilmişti. Ancak Ancelotti ona güvenmemekle kalmadığı gibi bir dakika bile süre vermedi. "Bellingham ve Camavinga'nın sakatlığında da oynamayacaksa Arda Güler ne zaman oynayacak?" sorusu İspanyol basınının gündeminde yer aldı.  

ARKADAŞLARINI TEBRİK ETMEDİ 

Dün gece LaLiga EA Sports'un Real Madrid - Real Betis karşılaşmasının sonunda herkes onun ne kadar mutsuz olduğunu gördü. Doğruca tünele gitti. Takım arkadaşlarını galibiyetten dolayı tebrik etmedi. 

Arda5

ARDA İHANETE Mİ UĞRADI? 

Güler, sezon başında Carlo Ancelotti ile uzun bir görüşme gerçekleştirdi. İtalyan teknik adam kendisine öne çıkma sözü verdi ve Güler öyle görünüyor ki şimdi ihanete uğramış hissediyor. 

Arda4

OYUNA ALINMAYAN TEK KİŞİ OLDU 

Geçen sezonu muhteşem bir şekilde noktaladı. Türkiye ile harika bir Avrupa Kupası geçirdi. Real Madrid'de daha fazla dakika alması bekleniyordu.Ancak Mbappé'nin gelişi her şeyi karmaşık hale getirdi . Dün gece Ancelotti'nin değişiklikleri Brahim, Endrick, Modric ve Fran García idi. Bu 4 oyuncuyla ısınmaya gönderilen Arda Güler, oyuna alınmayan tek kişi oldu. 

Arda Güler2

Ve oyunun sonunda öfkesini gizleyemedi. Soyunma odasına koştu, kimseyle konuşmadı. İspanyol basınında Arda'nın durumunun Türkiye'de çok dikkatli bir şekilde izlendiği belirtilirken Jose Mourinho'nun oyuncuyu kiralamak için Real Madrid başkanıyla temasa geçebileceği iddia edildi.