Magazin

Arkadaşlığını reddetmişti: Ünlü fenomenin konuşmaları ifşalandı

Youtuber Berkcan Güven, kız çocuklarına siber zorbalık uygulayıp ve taciz edildiği Discord kanalının sahibi olduğu öne sürülen Deha Tuzcu olayının ardından gelen tepkilere cevap vererek arkadaş olmadıklarını açıklamıştı. Deha Tuzcu sosyal medyada linç edilen Berkcan Güven ile olan WhatsApp mesajlarını paylaştı.

Abone Ol

Sosyal medyada Discord uygulamasındaki provakatif ve kendine zarar vermeyi teşvik eden yayınlar kısa sürede gündem oldu. Sosyal medya kullanıcıları bu yayınları yapan kişiler hakkında işlem başlatılması için tepki gösterdi. Sosyal medya fenomeni Deha Tuzcu'nun Discord uygulamasındaki kız çocuklarını taciz eden panelin sahibi olduğu öne sürülünce işler daha da karıştı. Son olarak Berkcan Güven’in stüdyosunda görülen Deha Tuzcu için sosyal medyada linçler sürerken, Berkcan Güven de linç kültüründen bu insanları desteklediği gerekçesiyle payını aldı. Berkcan Güven’in arkadaş olduklarını reddederek ortak tanıdıkları vasıtasıyla aynı ortamda bulundukları açıklamasının ardından Deha Tuzcu, Güven’le olan WhatsApp mesajlaşmalarını ifşa etti.

“EKİBİMDE BULUNMUYOR” DEDİ

Berkcan Güven çığ gibi büyüyen linçlere karşı kendini savunmak için “Yayında bahsedilen Deha Tuzcu adlı arkadaşı o gün yayına kimse çağırmadı, kendisi orda ortak arkadaşımızı arabasıyla bırakırken kendi vasıtasıyla belirdi. Kendisi hiçbir şekilde benim ekibimde bulunmuyor. Bundan sonra da ne yanımda ne aynı yerde bulunabilir” sözleriyle açıklama yapmıştı.

“HER ŞEY ORTAYA ÇIKACAK”

“Her şey ortaya çıkacak” diyerek sessizliğini bozacağını belli eden Deha Tuzcu Berkcan Güven ile WhatsApp’taki konuşmalarını “Delikanlılık bir yere kadarmış, çember daralıyor” sözleriyle ifşaladı.

Berkcan Güven Deha Tuzcu’nun yaptığı paylaşıma dair henüz bir açıklamada bulunmadı.