ATV ekranlarının sevilen ismi Müge Anlı 30 Eylül Pazartesi günü de bomba gibi konularla seyirci karşısına çıkıyor. Her gün televizyon ekranlarından milyonlara seslenen program aynı zamanda internet üzerinden de full kesintisiz izlenebiliyor. Program saatinde televizyon karşısında olamayanlar için biz de 30 Eylül Pazartesi günü ATV üzerinden Müge Anlı’yı full kesintisiz ve canlı izleyebileceğiniz bağlantıyı bir araya getirdik…

MÜGE ANLI'YI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN 

Muge Anli B-4

MÜGE ANLI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Zehirli tarhana çorbası ile öldürüldüğü söylendi. Savcılık talimatı ile mezarı açılacak.

Zehirli tarhana çorbasıyla kocasını öldürdüğü iddia edilen Sebile Yörük ve üfürükçü sevgilisi Mustafa Samagan canlı yayında göz altına alınarak adliyeye sevk edilmişlerdi. Bugün Mehmet Yörük için fethi kabir işlemi yapılacağı söylendi.

Yayında bahsedilen bölgede arama çalışması... 22 yaşındaki genç, aracının içinde ölü bulundu.

22 yaşındaki Samet Şeker, 06 0069 plakalı aracıyla 5 gün önce Çorum'dan şüpheli şekilde kaybolmuştu. Arama çalışmaları sırasında İskilip yolu üzerinde Dut Köyü'nde bağ evinin bahçesinde devrilmiş bir araç bulundu. İncelemeler sonucu devrilen otomobilin içerisindeki kişinin Samet Şeker olduğu belirlendi.

Safiye Hardal ve Ozan Karamahmutoğlu aranıyor...

31 Yaşındaki Safiye Hardal, 25 Mayıs günü Kocaeli'nden kayboldu. Ozan Karamahmutoğlu ise 9 Ağustos Cuma günü İzmir'in Çiğli ilçesinden kayboldu.