Özcan Deniz ve Özgü Namal’ın başrolde yer aldığı Kızıl Goncalar dizisinin yeni sezonu için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Haziran ayında muhteşem bir bölümler sezon finali yapan dizinin çekimleri geçtiğimiz hafta başlamıştı. Şimdi ise seyircinin gündeminde oldukça kritik iki soru var: Kızıl Goncalar bu akşam var mı?” “Kızıl Goncalar yeni sezon ne zaman başlıyor?

Kizil Goncalar C-1

KIZIL GONCALAR BU AKŞAM (30 EYLÜL) VAR MI?

Merakla beklenen “Kızıl Goncalar bu akşam var mı?” sorusu sonunda yanıtını buldu. Kanaldan yapılan açıklamaya göre Kızıl Goncalar dizisinin yeni sezonu 30 Eylül Pazartesi akşamı seyirci karşısına çıkıyor.

KIZIL GONCALAR KADROSUNA İKİ YENİ OYUNCU KATILIYOR

Büyük bir heyecanla beklenen Kızıl Goncalar'ın ikinci sezonuna Kevser ve Lokman adında iki yeni karakter katılacak. Kevser'e güzel oyuncu Selen Kurtaran, Lokman'a ise usta oyuncu Emin Gürsoy hayat verecek.

Kizil Goncalar B-1

KIZIL GONCALAR SEZON FİNALİNDE NELER OLMUŞTU?

Cüneyd’in babası Vahit’in dönüşü herkesi şaşırtmış, posta oturmak üzere olan Cüneyd de bu karşılaşmayla sarsılmıştır. Öte yandan duyduklarını Levent ve Beste’ye belli etmeyen Mira, Naim’in söylediklerinden emin olmak için kesin kanıtı bulmaya kalkışır.

Levent ise yıllar sonra oğlunun karşısına perişan bir halde çıkıp, her şeyden vazgeçmiş bir derviş gibi görünen Vahit’ten şüphelenmiştir. Ululara katılmak üzere dergahtan ayrılmaya hazırlanan Sadi ise Vahit’in Cüneyd’in en zor anlarında bile yanında durup oğluna destek olmasıyla abisinin yanında durur.