Balçiçek İlter, Ekol TV ekranlarında yayımlanan 'Balçiçek ile Şimdi' programına oyuncu Aydan Şener'i konuk etti. Programdaki sohbet sırasında Aydan Şener'den itiraflar geldi. Aldatıldığını belirten sanatçı, aldatılıp ayrıldığı ilişkilerinin de ayrıldıktan sonra aldatıldığını öğrendiği ilişkilerinin olduğunu da söyledi. 
Programda Balçiçek İlter ile Aydan Şener arasında şu diyaloglar yaşandı:

'SONRASINDA ÖĞRENDİĞİM DE OLDU'

Balçiçek İlter: Bir tane daha cümlenizi çok güzel hatırlıyorum. Diyorsunuz ki "Evet, aldatıldım ben." Çünkü biraz kadına döneceğim sonra. Mesela nasıl söyler insan onu rahat? Bildiğiniz için mi yoksa hani sonrasında mı öğrendiniz, aldatıldığınız için mi ayrıldınız mesela?"

Aydan Şener: Sonrasında öğrendiğim de oldu, o da var, öbürü de var. 

Balçiçek İlter: Peki nasıl oluyor?

'BAZI ERKEKLER BUNU ALIŞKANLIK HALİNE GETİRMİŞ'

Aydan Şener: Erkekler, bazıları özellikle, mesela bunu alışkanlık haline getirmiş. Spor gibi, aldatıyorlar yani. Emin de olamıyorsun çünkü inkar da ettikleri için sonuna kadar. 

Balçiçek İlter: Sonra ruh hastası biz oluyoruz değil mi? 

'KADIN HİSSEDİYORSA YÜZDE 95 DOĞRUDUR'

Aydan Şener: Tabi tabi. "Sen kıskançsın, sen uyduruyorsun", neredeyse "Şizofrensin" filan diyecek. Değil ama. Neticede çıkıyor. Zaten kadın eğer bir şeyler hissediyorsa yüzde 95 doğrudur diye düşünüyorum. O hissedilir bir şey. 

Balçiçek İlter: Ondan mı güven gidiyor, sizde ondan da mı güven gitti biraz. 

Aydan Şener: İyiyim, huzurluyum bir kere. Ne bileyim, kimse beni kıskanmıyor, ben kimseyi kıskanmıyorum. Kimsenin peşine düşmek zorunda değilim, kimsede aklım kalmıyor, kimsenin aklı bende kalmıyor. 

Balçiçek İlter: Kıskanç mısınızdır, yani kurcalar mısınız?

'SEVDİĞİM İNSANI ŞÜPHELENİRSEM KISKANIRIM'

Aydan Şener: Şöyle, bir kere normal hayatta asla kıskanç değilim. Hani bir arkadaşımı kıskanmak, aldığını veya evini... O tarz kıskançlıklarım hiç yoktur. Ama sevdiğim insanı, eğer ki şüphelenirsem, o zaman kıskanırım, araştırırım. Ama şüphelenmezsem de çok da rahatımdır. Gereksiz peşine düşmeler falan yapmam. Ama şüphelenirsem bir şeyden onu ortaya çıkarmam lazım yani. Çıkarayım ve terk edeyim. Önce çıkarılacak... 

Balçiçek İlter: Öyle yaptınız mı çıkarıp terk ettiğiniz?

Aydan Şener: Yaptım yaptım. 

Balçiçek İlter: Peki şaşırdı mı karşı taraf? 

BAŞKA BİR HESAP AÇIP...

Aydan Şener: Tabi tabi. Hesaplar açıp falan... 

Balçiçek İlter: O kadar, inanmıyorum! Başka bir kadın gibi... 

Aydan Şener: Evet evet, onu bile yapmışlığım var yani. 

Balçiçek İlter: Ve ona düştü mü?

Aydan Şener: Evet. 

Balçiçek İlter: Yani başka kadın diye hesap açtınız, ona düştü. 

Aydan Şener: Evet, düştü. Kadın mesela böyle değil. Çok iyiyiz hakikaten. Ki bence kadınla erkeğin aldatma oranları aslında aynı. Ama erkekler çok daha hemen yakalanıyorlar.