21 Ağustos’tan bu yana aranan ve Türkiye’nin gündemine oturan Narin Güran’dan 19’uncu günde acı haber geldi. Kayıp Narin’in cansız bedeni jandarma ekipleri tarafından bulundu.

Narin’in cansız bedeninin bulunması sonrasında köye giriş ve çıkışlar yasaklandı.

Bakan Ali Yerlikaya Narin Güran’ın cansız bedeninin bulunması sonrası X hesabından açıklamada bulundu.

Bakan Yerlikaya açıklamasında “"Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde kaybolan Narin kızımızın maalesef cansız bedeni Jandarma ekiplerimiz tarafından bulundu. Narin kızımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun. Başımız sağolsun." İfadelerine yer verdi.

DİKKAT ÇEKEN DETAY

Narin Güran soruşturmasında aile fertleri de çapraz sorguya alınmıştı. Ailenin olayla ilgili bağlantısı olduğu biliniyor ve sustukları iddia ediliyordu. Bakan Yerlikaya’nın aileye başsağlığı dilememesi bu duruma daha da dikkat çekti.

AMCA TUTUKLANMIŞTI

Narin Güran'a ilişkin soruşturmada ilk olarak ağabeyi gözaltına alınmış ardından serbest bırakılmıştı. Şüpheli amca S.G. ise gözaltına alınmasının ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı. 

Narin Güran'ın cansız bedeni bulundu: Bakanlar Yerlikaya ve Tunç'tan ilk açıklama Narin Güran'ın cansız bedeni bulundu: Bakanlar Yerlikaya ve Tunç'tan ilk açıklama

Kaynak: ekolhaber.com.tr