İtalya’da yakalanan organize suç örgütü elebaşı Barış Boyun'a ilişkin soruşturma tamamlandı. Barış Boyun ve örgütü hakkında 304 sanıklı dava açıldı. Ekol TV Haber Müdürü Serhat Alaattinoğlu, Barış Boyun davasına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Başlıksız 1-443

İDDİANAMEDE NELER VAR?

Barış Boyun suç örgütü lideri. Bilal Yaman diye bir kişi var. Uyuşturucu ticareti yapıyor. Barış Boyun da Bilal Yaman'ın yanına giriyor. Yüksel Ustahüseyin isimli kişiyi pusuya düşürüyorlar, bölgenin hakimini öldürüyorlar. Böylece Barış Boyun'un büyüme süreci başlıyor. 

KARISINA BİLE UYUŞTURUCU SATTIRMIŞ

Tolga Gültepe isimli kişi karısına bile uyuşturucu sattıracak kadar gözü kara. Uyuşturucudan gelen rantı Barış Boyun ile paylaşıyor. Çetenin uyuşturucu kanadının başında.

Ekran Görüntüsü 2024 09 19 131845

EN SADIK ADAMI KARDEŞİ ZAFER BOYUN

Barış Boyun'un kardeşi Zafer Boyun, silahla yaralama, haraç, şiddet unsurlarını yöneten en sadık adamı. Silah ticareti kanadının başındaki isim.

Ekran Görüntüsü 2024 09 19 131924

Silahlı eylem kanadının başında Can Dalton var. Dalton ismi de çizgi filmden alıyor. Barış Boyun'a mutlak itaat ediyor. Motosikletli eylemler yapıyor. 

BARIŞ BOYUN'UN PROPAGANDA KANADI RAPÇİLER

Propaganda kanadında ise rapçiler var. Sultangazi bölgesinde bir klip çekiyorlar. 

POLATLAR SALDIRISI

Banu Parlak ile Polatlar arasında anlaşmazlık olmuştu. Banu Parlak'a saldırının Daltonlar tarafından saldırdığı ortaya çıktı. Daltonların namlusu bu kez Polatlara çevrildi. Polatların iki işyerine silahlı eylem yapılıyor. Bu detay iddianame ile çıktı. 

SANSASYONEL EYLEMLER

Barış Boyun çetesi sansasyonel eylemleri tabloya böyle yansıdı:

Ekran Görüntüsü 2024 09 19 132759