Galatasaray'ın sezon başında üç yıllık sözleşme imzaladığı ve sarı kırmızılı formayla şimdiye dek 3 gol 2 asistlik bir perfomans sergileyen Michy Batshuayi, son Instagram paylaşımıyla tartışma yarattı.

BATSHUAYI NEDEN FENERBAHÇE FORMALI PAYLAŞIM YAPTI?

2 Ekim 1993 tarihinde Belçika'nın başkenti Brüksel'de dünyaya gelen Michy Batshuayi, geçtiğimiz gün 31. yaş gününü kutladı. Yıldız oyuncunun doğum gününü, takım arkadaşlarının yanı sıra yakınları ve eski takım arkadaşları da paylaştıkları hikayelerle kutladı.

Söz konusu hikaye paylaşımlarından birinde ise, bir dönem Türkiye'de Kasımpaşa ve Samsunspor formaları da giyen Mickaël Tırpan, Batshuayi ile üzerinde Fenerbahçe forması olan eski bir fotoğraflarını koydu ve eski dostunun doğum gününü kutladı. Söz konusu paylaşımı kendi hesabında da paylaşan Batshuayi, arkadaşına teşekkür etti.

Fffff-2

GALATASARAYLI TARAFTARLAR İKİYE BÖLÜNDÜ

Söz konusu paylaşım, Galatasaraylı taraftarları ise ikiye böldü. Bir kısım Galatasaraylı taraftarlar Batshuayi'ye tepki gösterirken, diğer Galatasaraylılar ise paylaşımı yapan kişinin Bastshuayi'nin olmadığını ve sadece arkadaşının kutlamasına teşekkür ettiğini belirterek Belçikalı yıldıız savundular.