Spor

Beşiktaş 3 puana uzatmalarda uzandı!

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Beşiktaş, sahasında İkas Eyüpspor'u ağırladı. Beşiktaş, uzatmada bulduğu kritik golle rakibini 2-1 mağlup etti.

Abone Ol

Trendyol Süper Lig'de Beşiktaş evinde yenilgisiz Eyüpspor'u konuk etti. Siyah-Beyazlılar rakibini 2-1'lik skorla yendi. Ev sahibinin gollerini Rashica ve Immobile kaydederken konuk takımın golü ise Emre Akbaba'dan geldi.

BEŞİKTAŞ UZATMALARDA GÜLDÜ

Tüpraş Stadyumu'nda oynanan maçta Beşiktaş 20. dakikada Rashica ile skoru 1-0'a getirdi. İkinci yarıda ise Eyüpspor kazandığı penaltı vuruşunu 64. dakikada Emre Akbaba ile gole çevirdi ve maçta 1-1'lik denge geldi. Beşiktaş 90+3. dakikada Immobile'nin attığı penaltı golüyle 2-1 öne geçti. Siyah beyazlılar, Eyüpspor'u 2-1 yenerek 3 puanı alıyor.

VAN BRONCKHORST TRABZONSPOR MAÇI KADROSUNU BOZMADI

Beşiktaş'ta teknik direktör Giovanni van Bronckhorst, Trabzonspor maçındaki kadroyu bozmadı.Tüpraş Stadı'ndaki mücadeleye değişiklik yapmadan çıkan Hollandalı teknik adam, kaleyi Mert Günok'a teslim ederken savunma dörtlüsünü Jonas Svensson, Gabriel Paulista, Felix Uduokhai ve Arthur Masuaku ile kurdu. Orta sahanın merkezinde Al Musrati ve Gedson Fernandes ikilisine forma veren Van Bronckhorst, hücum hattında ise Joao Mario, Rafa Silva, Milot Rashica ile Ciro Immobile'yi oynattı.