Türkiye’deki oyuncuların en sevdiği oyunlardan biri olan Brawl Stars, son dönemde birçok uygulama ve oyuna getirilen erişim engelleri nedeniyle dikkatleri üzerine çekti. Wattpad, Instagram ve Roblox gibi popüler platformlara getirilen yasakların ardından, Brawl Stars’ın da erişime kapatılıp kapatılmayacağı merak konusu oldu. İlk kez 15 Haziran 2017'de beta sürümü ile kullanıcılarla buluşan Brawl Stars, şu anda milyonlarca Türk oyuncunun vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Peki, Brawl Stars kapanacak mı? İşte bu sorunun yanıtı ve konuya dair gelişmeler...

BRAWL STARS ÇÖKTÜ MÜ, KAPANDI MI?

Brawl Stars oyuncuları, zaman zaman oyunda çeşitli aksaklıklarla karşılaşabiliyor. Ancak, 8 Ağustos Perşembe itibarıyla sunucular sorunsuz çalışmaya devam ediyor. Oyunla ilgili bir erişim problemi yaşandığında, bu durum genellikle ‘Downdetector’ gibi platformlarda raporlanıyor.

BRAWL STARS'A ERİŞİM ENGELİ UYGULANACAK MI?

Brawl Stars'a yönelik bir erişim engeli olduğuna dair şu an için herhangi bir resmi bilgi bulunmuyor. Konuyla ilgili yeni bir gelişme yaşanması durumunda, bu haber güncellenecektir.