Real Madrid Gran Canaria Stadı'nda Las Palmas karşısında tel tel döküldü. İspanyok ekibin ilk yarıda verdiği performans neredeyse vasatın altında bir performansdı. Real Madrid, Valla dolid mücadelesinden bile daha kötü bir performan sergiledi. Ta ki Arda Güler maça dahil olana kadar. 

İkinci yarıya Fran Garcia ve Rodrygo hamlesiyle başlayan Ancelotti, Brahim Diaz ve Mendy'yi çıkarttı. Ancak Ancelotti'nin bu hamlesi de işe yaramadı. Daha sonra ise Arda Güler kozunu oyuna sürdü. Modric'i çıkarıp Gururumuz Arda Güler'i sahaya sürdü. 

Tam da bu saatten sonra takım oynayama başladı. Daha oyuna girmesinden 4 dakika geçmesine rağmen Arda Güler takımına penaltı kazandırd. Maçta kötü bir performans sergileyen Vinicius bu penaltıyı gole çevirerek beraberliği getiren golü de atmış oldu. 

MBAPPE VE ENDRICK'E MUHTEŞEM PASLAR

Mbappe'ye 1, Endrick'e ise 2 muhteşem pas veren ve oyuncuların gol pozisyonu bulmasını Arda Güler oyunu ne kadar hızlandırsa da muhteşem pas verdiği futbolcular pozisyonları değerlendiremedi.

Arda Güler sayesinde ataklar bulan Real Madrid ne yazık ki hücum hattının yetersiziliği sebebiyle maçtan 1 puan ile ayrıldı. 

"ÇOK İYİ GELDİ"

Carlo Ancelotti oynanan oyundan memnun değildi ancak Arda Güler için olumlu şeyler söyledi. "Çok iyi geldi" diyerek milli futbolcumuzun hakkını verdi. Belki de Arda Güler'in daha fazla zamanı olsaydı Real Madrid bu kabustan kurtulup başı kazanabilirdi.

Kaynak: ekolhaber.com.tr