Süper Lig'in 7. hafta maçında Beşiktaş'a 3-0 mağlup olan Kayserispor'da, teknik direktör Burak Yılmaz istifa etti. Ekol Futbol Ekstra programı muhabiri Sezgin Gelmez'e önemli açıklamalarda bulundu. 

BURAK YILMAZ'DAN İSTİFA AÇIKLAMASI

Beşiktaş maçının ardından açıklamalarda bulunan ve istifa nedenlerini sıralayan Burak Yılmaz, "60 dakika bütün planlarımızın tuttuğu, önde baskıyla rakibi tamamen uzun oynamaya yönelttik ve geçişlerle pozisyon bulmaya çalıştık. Sonucu getiremedik. Beşiktaş kötü de oynasa nasıl kazanması gerektiği gösterdi. Kalite farkı ortaya çıktı. Her şeyi denedik, her şeyi yaptık... Bu görevi bana geçen sene verdiler, ben de takımı kümede tuttum. Sezon başında verilen transfer yasağıyla bırakıp gitmeyeceğimi belirmiştim. Bu çocuklara bir hoca değişikliğinin iyi geleceğini düşündüğüm için bırakıyorum. Yeni bir kan değişikliğin iyi gelecektir. Kayserispor'a, başkana, vekillerime, bakanıma, valime çok teşekkür ediyorum. Bütün tesiste çalışan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Benim bırakmam bir kan değişikliği olacaktır. Benim hakkım helaldir" dedi. 

İNSANLAR VURULUYOR

Ali Başkanı Ali Çamlı'nın, Ali Karaoğlan için amatör kümede bile maç yönemtemez sözlerine cevap veren Burak Yılmaz, "Benim ne kadar milliyetçi olduğumu bilirsiniz, bugüne kadar kötü bir şey söylemedim. Atilla Karaoğlan hakkında da kötü bir şey söylemek istemiyorum. Niyetinin iyi olduğunu düşünüyorum, hata olacaktır. Konuşmalarımıza artık dikkat etmemiz lazım. İnsanlar vuruluyor. Eleştirirken, överken, yerin dibine sokarken dikkat etmek lazım. Çünkü futbol spordan çıktı. Atilla Karaoğlan'ın yolu açık olsun" dedi.

HOCALIKTAN DEVAM EDECEK

Teknik diretörlüğe baş koyduğunu belirten Burak Yılmaz, "Evime gideceğim çocuklarımı, eşimi çok özledim. Bir kulübün hocası varken konuşmam doğru olmaz" ifadelerini kullandı.