Galatasaray'ın Florya Projesi'nde sona doğru yaklaşılırken, Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım'ın ihaleye gireceği gündeme bomba gibi düşmüştü. Bu yaşanan olayların ardından Yıldırım kanadı sessizliği bozdu. 

GALATASARAY'IN HEDEFİ FİNANSAL FAİR PLAY

Mevcut borçlarının banka kredilerini ve diğer finansal yükümlülükleri tamamen bitirmeyi hedefleyen sarı-kırmızılı ekip bu sayede Finansal Fair Play'den de çıkmayı planlıyor.

Dursun Özbek: "Florya, Galatasaray için önemli bir proje" Dursun Özbek: "Florya, Galatasaray için önemli bir proje"

AZİZ  YILDIRIM'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Florya projesi için açılacak ihaleye katılacağı iddia edilen Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım'dan açıklama geldi.  Florya'da yapacağı inşaatlara teklif vereceği haberlerinin gerçekle örtüşmediğini ifade eden Yıldırım, inşaat sektöründe 20 yıldır yer almadığını hatırlattı.

YALANLAMA GELDİ

Aziz Yıldırım'ın açıklaması şu şekilde:

"Galatasaray'ın Florya'da yapacağı inşaatlara teklif vereceğim yazılmaktadır. Aziz Yıldırım olarak 20 yılı aşkın süredir inşaat işiyle ilgilenmiyorum. Şu an yalnızca gemi inşaatı sektöründe faaliyet göstermekteyim. Söz konusu haber doğru değil. Kaynak gösterdiğiniz yer benimle ilgili sürekli asılsız haberler yapmaktadır. Böyle yalan haber yapmak habercilik etiğine yakışmamaktadır. Kamuoyuna saygılarımla bildiriyorum"